PAEM, 500 Komiser Yardımcısı Adayı Alacak!.. Duyuru Yapıldı!..

PAEM, 500 komiser yardımcısı adayı alacak Emniyet Mensuplarına Yönelik 2018 Yılı 4. Dönem Özel Harekat İlk Derece Amirlik Eğitimi Yazılı Sınavına İlişkin Duyuru

Emniyet Mensuplarına Yönelik 2018 Yılı 4. Dönem Özel Harekat İlk Derece Amirlik Eğitimi Yazılı Sınavına İlişkin Duyuru

Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Amirleri Eğitimi Merkezine (PAEM)2018 Eğitim-Öğretim Yılı için Özel Harekat Başkanlığı merkez ve taşra teşkilatında fiilen görev yapan Özel Harekat branşlı emniyet mensubu adaylar (meslekte fiilen iki yılını dolduran ve kırkbeş yaşından gün almamış lisans mezunu polis memurları, başpolis memurları ve kıdemli başpolis memurları) arasından 500 erkek memurun ilk derece amirlik eğitimine (komiser yardımcısı adayı) alımı yapılacaktır.

PAEM Komiser Yardımcısı Adayı Başvururuları Ne Zaman Yapılacak?..

Alıma ilişkin olarak ön başvurular 21-30 Mayıs 2018 tarihleri arasında Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden yapılmıştır.

Adayların şahsen başvuruları Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Giriş ve Eğitim-Öğretim Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde, 04-08 Haziran 2018 tarihleri arasında 81 İl Merkezi için kendi illerinde, Merkez Teşkilatı için ise Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Kampüsünde kurulan Müracaat Kabul Komisyonları tarafından alınmıştır.

Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Giriş ve Eğitim-Öğretim Yönetmeliği'nin 15'inci maddesinin 2'nci fıkrasında "Sınav sorularının hazırlanması, basımı, saklanması, dağıtımı, sınavlarla ilgili diğer iş ve işlemler Müdürlük tarafından yürütülür..." hükmü mevcuttur.

Yazılı Sınav, 25 Temmuz 2018 tarihinde Çarşamba günü Saat: 10.00'da Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Kampüsü'nde yapılacaktır.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

15 Tem 2018 - 19:25 - Emniyet



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

04

Muhammed - Ön basvurumu yapildı.? Mayis ayinda On basvuru yapmayanlar sımava giremiyormu simdi?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Temmuz 19:25
03

Mutlu - Bu meslek icinde alim beyler. Sadece emniyet mensubu kisiler basvurup sinava aliniyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Temmuz 19:25
02

Gereksiz - 500 tane komiser yardımcılığı helal olsun teşkilat a güven bukadar..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Temmuz 19:25


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler