Ordu'daki Protokol Kavgası Sonrası Yeni Gelişme! İl Emniyet Müdüründen Açıklama

Ordu'da Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'un da katıldığı Yayla şenliklerinde protokol krizi yaşanmış ve arbede tüm Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Ordu'daki Protokol Kavgası Sonrası Yeni Gelişme! İl Emniyet Müdüründen Açıklama
Haber albümü için resme tıklayın

Ordu'daki Protokol Kavgası Sonrası Yeni Gelişme! İl Emniyet Müdüründen Açıklama

Ordu'da Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'un da katıldığı Yayla şenliklerinde protokol krizi yaşanmış ve arbede tüm Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve Ordu İl Emniyet Müdürü Suat Çelik'in korumaları arasındaki arbede büyük tepkilere neden olmuştu.  Ordu Valisi görüntülerle ilgili, "Ordu adına utandım, utanmalıyız" açıklamasını yapmış, Belediye Başkanı'da İl Emniyet Müdürü'nün yetkisi olmadığı halde protokolde durmak istediğini suçlunun İl Emniyet Müdürü olduğunu öne sürmüştü. Ordu İl Emniyet Müdürü Suat Çelik, bu konu hakkında bir basın açıklaması yayımladı.

Ordu İl Emniyet Müdürü'nün açıklamasında, "Geçtiğimiz günlerde ilimiz Aybastı ilçesindeki Perşembe Yaylası Şenliklerinde meydana gelen ve yaşanmasını aska arzu etmediğim nahoş olay sebebiyle; üstlenmiş olduğum görevin önemi ve devlet memuriyeti ciddiyeti gereği 27.07.2017 tarihi itibariyle senelik izne ayrılarak, İçişleri Bakanlığımızdan geçici de olsa Emniyet Genel Müdürlüğü emrinde görevlendirilmemi talep etmiş bulunmaktayım. Kamuoyuna saygıyla duyrulur." ifadelerine yer verildi.

KPSSCAFE.COM.TR - ORDU

27 Tem 2017 - 00:41 - Emniyet



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler