MHP'den Polis Olmak İsteyenlere Müjde!

Polis olma hayali yüzbinlerce gence Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Arzu Erdem'den müjde gibi paylaşım geldi. Sosyal medya platformu olan Twitter hesabından Vatan Aşkı Yaşa Takılmamalı ifadeleri ile birlikte polislik yaş şartının 32 olması yönünde paylaşım yapan MHP'li Arzu Erdem polis adaylarından büyük ilgi gördü. İşte detaylar...

MHP'den Polis Olmak İsteyenlere Müjde!
Haber albümü için resme tıklayın

Polis olma hayali yüzbinlerce gence Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  İstanbul Milletvekili Arzu Erdem'den müjde gibi paylaşım geldi. Sosyal medya platformu olan Twitter hesabından Vatan Aşkı Yaşa Takılmamalı ifadeleri ile birlikte polislik yaş şartının 32 olması yönünde paylaşım yapan MHP'li Arzu Erdem polis adaylarından büyük ilgi gördü. İşte detaylar...

MHP'li Arzu Erdem yaptığı sosyal medya paylaşımında "Lise mezuniyetini, 1 Ocak Engelini, Askerlik Şartını, Kız Alımını, Hepatit B Taşıyıcılarının Alımını BAŞARDIK! Şimdi sırada Yaşın 32 'ye yükseltilmesi var bu konuda da çalışmalarımız sürecektir. #32YaşPolisOlmakİstiyor" ifadelerini kullandı.

Polis olmak isteyen adaylarda Arzu Erdem'in başlattığı etikete destek vererek taleplerini dile getirdi.

"32 YAŞ POLİS OLMAK İSTİYOR"

İşte o paylaşımlardan bazıları;

"Sayın büyüklerimiz Herkese polis olma yolu açıldı.. yaşa takılanlarında sorununu çözmenizi temenni ediyoruz"

"Gerekli niteliklere sahip herkes polis ya da memur olmalı. Anayasa 70. Maddesi şöyle der; Her Türk, kamu hizmetlerine girme hakkına sahiptir. Hizmete alınmada, görevin gerektirdiği niteliklerden başka hiçbir ayırım gözetilemez "

"Hayallerimizin hep kıyısından döndük. Artık bizler de birer börü olmak istiyoruz. Şu emeklerimize yazık etmeyin"

"Bizi alın direk POLİS yapın demiyoruz sınav hakkı istiyoruz sadece ortada bir mağduriyet var giderilsin. Bu meslek için faydalı olacağımıza inanıyoruz. Fırsat verin ve izleyin sadece"

"3201 EMNİYET TEŞKİLAT KANUNU EK 24.MADDE İKİNCİ FIKRASINDA; Yapılacak olan #pomem ve #pöh POLİS Alım yaşının “01/01/1986 ve sonrası doğmuş olmak” değişikliği ile 3 yıldır yapılan yanlışlık düzeltilmiş olacaktır."

POLİS ALIMLARI İLE İLGİLİ GELİŞMELERDEN HABERDAR OL

Polis alımları ile ilgili gelişmelerden ve ilanlardan haberdar olmak için mobil uygulamalarımızı indirerek anında bildirim alabilirsiniz.

İOS uygulamamızı indirmek için >>> buraya tıklayınız

ANDROİD uygulamamızı indirmek için >>> buraya tıklayınız

Twitter hesabımızı takip etmek için >>> buraya tıklayınız

Facebook hesabımızı takip etmek için >>> buraya tıklayınız.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

14 Oca 2019 - 20:51 - Emniyet



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

09

Selçuk - Yaş 35 olmalı 32 diye direltenker kendi çıkarları için hareket ediyorlar kapmanyaların da 1986 diyorlar 86 lar bile 33 oldu artık kazanamadıkları vakit yaş 35 olsun derler artık 35 yapsınlar pomem pöh askeri bekçi alımların da yaş şartının çözülmesi lazım artık yaş sınırı 35 olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ocak 20:51
07

Jöh - Vatan için ay yıldızlı Bayrağımız için Polis alımı yaş Sınırı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ocak 20:51
06

Ramazan Karabela - Paylaşın paylaşın nede olsa istediklerimiz gerçekleşmiycek sonunda. Onlar ne derse o olucak Kendimizi yırtmanın bir anlamı yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ocak 20:51
03

zeynep - Bu yasa çıkana kadar 33 olacağız nasılsa :( :(

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ocak 20:51
01

kk - buğün patladık 1 ocak yaptılar yaş 30 ne anladım bu işten

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ocak 20:51


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler