EGM KPSS Şartsız 7 Bin Bekçi Alımı Yapacak! Hangi Şehirlere Öncelik Verilecek?

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü 7 Bin Çarşı ve Mahalle Bekçisi Alımı Yapacak. Peki hangi şehirlere öncelik tanınacak? Başvuru şartları değiştirilecek mi?

EGM 7 Bin Bekçi Alımı Yapacak! Hangi Şehirlere Öncelik Verilecek

Kamu kurum ve kuruluşlarına açıktan ve kadrolu personel alımları konusunda siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendirmeyi sürdürüyoruz. Dün yayımlanan iki KHK ile birlikte çeşitli düzenlemeler de hayata geçti. Bunlardan en ilgi çekenlerinden birisi de 7 bin kadro ihdasının gerçekleşmesi. EGM'ye verilen 7 bin bekçi alım izni ile ilgili daha önce de çeşitli haberler yapmıştık. Ve düzenlemeyi beklediğimizi bildirmiştik. Emniyet Genel Müdürlüğü'nün son olarak İstanbul'da Çarşı ve Mahelle Bekçisi alımı yaptığını ve bu alımlarda ikametgah şartı arandığını bilenler, bilir. Fakat bu genel anlamda tüm ilanlarda ikametgah şartı olduğu anlamına gelmiyor. Geçtiğimiz yıl yapılan Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımlarına çeşitli illerden adaylar da başvurmuştu.

Peki ilanlar nerede yayımlanacak? 

Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımının Ankara, Gaziantep, Adana, Hatay ve Mersin illerinde yoğun bir şekilde gerçekleşmesi bekleniyor. Diğer illere de alım yapılabilir. Alımlarda askerlik şartının aranacağını şimdiden söylemek mümkün, yaş ve diğer şartların esnetilip esnetilmemesiyse zamana bağlı. Gelişmeleri siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmayı sürdüreceğiz.

Bekçi alımları ile ilgili düşüncelerinizi sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

30 Nis 2017 - 11:39 - Emniyet



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

05

ahmet korkmaz - Sadece belirli illerde tum illerde alinacakmi ,yada farkli bir ilde bascuru saglayabiliyormuyuz yas siniri nedir.. bilgilendirirseniz sevinirim. Basvuru zamani ve yeleri nerelerdir..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Nisan 11:39
02

Gökhan - Bu yaş sınırı neden bukadar düşük 35 yaş ideal

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Nisan 11:39
01

Hüseyin - Alımlar için kesin bir başvuru tarihi ne zaman belli olacak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Nisan 11:39


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler