EGM'den 21. Dönem POMEM Duyurusu ! Sınav Sonuçları Açıklandı

Emniyet Genel Müdürlüğü POMEM duyurusu! 10 bin 218 asil aday belirlendi. 21. Dönem POMEM sınav sonuçları. EGM 21. Dönem POMEM sonuçları nereden, nasıl sorgulanır, detaylar ve daha fazla POMEM bilgisi kpss cafe'de.

EGM'den 21. Dönem POMEM Duyurusu ! Sınav Sonuçları Açıklandı

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı 21. Dönem POMEM sonuçlarını açıkladı. Emniyet Genel Müdürlüğü resmi sitesinden kadın ve erkek polis memuru adayı öğrenci alımıyla ilgili yapılan duyuruda sonuçların e-Devlet üzerinden öğrenilebileceği belirtildi.

EGM'DEN 21.DÖNEM POMEM DUYURUSU GELDİ

İşte resmi siteden yapılan duyuru: "Emniyet Genel Müdürlüğünün ihtiyacı olan erkek, kadın polis memuru adayı öğrenci alımı için Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan sınav sonuçları açıklandı.

Sınavlarda başarı sıralaması, adayların aldığı en yüksek puandan aşağı doğru yapıldı. Polis Meslek Eğitim Merkezlerinde (POMEM) eğitime alınacak polis memuru adayları sayısına göre sınavda başarılı olan lisans mezunu 7.218 erkek, 1.000 kadın, önlisans mezunu 1.800 erkek, 200 kadın olmak üzere toplam 10.218 asıl aday belirlendi.

Asıl olarak sınavı kazanan adayların POMEM’e geçici kaydı sırasında eksik belge getiren, intibak eğitimi için bildirilen günün mesai bitimine kadar başvuruda bulunmayan, intibak eğitimi sırasında kendi isteği ile eğitim merkezinden ayrılan veya ilgili mevzuat gereği POMEM öğrencisi olamayacakları sağlık kurulu raporu ile tespit edilen adayların yerine, puan sırasına göre yedek adaylar çağrılacak.

21. DÖNEM POMEM SONUÇLARI E-DEVLET ÜZERİNDEN ÖĞRENİLECEK

Adaylar, sınav sonuçlarını Emniyet Genel Müdürlüğünün https://www.egm.gov.tr internet sitesi ile Polis Akademisi Başkanlığının http://www.pa.edu.tr internet sitesinden T.C. kimlik numaraları ve e-devlet şifrelerini girerek öğrenebilecekler.

Bu açıklama, Polis Akademisi Başkanlığı POMEM Giriş Yönetmeliği hükümleri uyarınca adaylara tebliğ niteliğinde olup, sınav sonuçları hakkında ayrıca açıklama ve adayların kendilerine yazılı tebligat yapılmayacak.

İNTİBAK EĞİTİMİNE KATILMAYA HAK KAZANANLAR 4 MART'A KADAR POMEM'LERDE HAZIR BULUNMALI

Asıl olarak başarılı olan adaylar, intibak eğitiminin başlayacağı 04 Mart 2018 günü saat 17:00’ye kadar planlandıkları POMEM’lerde hazır bulunacaklar.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

KPSSCAFE - ANKARA

25 Şub 2018 - 15:04 - Emniyet



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

07

Kadir - Pöh alımları ne zaman olacak bi bilgi gelsin artık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 15:04
06

İsmail - Pmh alımları artık ypılsın lise mezunu olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 15:04
05

Kiymet - Pöhte yaş sarti esnetilcekmi ilan ne zaman artik bisi deyin ltfn ya

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 15:04
04

Muhammet - Pöh alımında lise mezunu başvuru şartı tekrarlansın istiyoruz bizlerede hak verilmeli

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 15:04
02

dilara - pöh alımları için söz verilmişti hani nerde ne zman yapılıcak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 15:04
01

musa - en az lise mezunu pöh alımları ne zaman olucak bekleyişteyiz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 15:04


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler