EGM Avukat Alımı Mülakat ve Uygulamalı Sınav Sonuçları Açıklandı

2016-7. Dönem Sözleşmeli Avukat Alımı Sözlü ve Uygulamalı Sınav Sonuçları kamuoyuna duyuruldu. Emniyet teşkilatı gerekli belgeleri ve yapılması gereken işlemleri adaylara açıkladı. Hepsi haberimizde...

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde yapılan 2016-7. Dönem Sözleşmeli Avukat Alımı Sözlü - Uygulamalı Sınav Sonuçları resmi web sayfasından 19 Ocak 2017 tarihinde açıklandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü resmi web sayfasında bir duyuru yayımladı ve gerekli işlemleri adaylara iletti. Kurum, duyurusunda gerekli belgeler ile beraber sonuçlara göre kazanan adayların neler yapması gerektiğini açıkladı. Bununla beraber adayların eksik belge ile kayıta gelmelerinin yasak olduğunu, bu takdirde kayıtların yapılmayacağını not düştü.

2016-7. Dönem Sözleşmeli Avukat Alımı Sözlü ve Uygulamalı Sınav Sonuçları için lütfen

BURAYA TIKLAYINIZ.

Emniyet Genel Müdürlüğü resmi açıklamasına en alttaki linkten ulaşabilirsiniz. Duyuruda belirtilen gerekli belgeler ise şöyle sıralanıyor;

''1. Dilekçe 
2. 2adet vesikalık fotoğraf.
3. Diploma örneği 
4. Lisede yabancı dil hazırlık okuyanlar için okuduğuna dair imzalı ve mühürlü belge. 
5. Nüfus cüzdanı ve fotokopisi.
6. Askerlik durum belgesi 
7. Evlilik cüzdanının 1. , 2. ve 3. sayfalarının fotokopisi 
8. Eşi kamu kurumunda çalışanların eş görev belgesi
9. Kamu kurumunda çalışanlar veya daha önce memuriyeti bulunanlar için hizmet ve görev belgesi 
10. Sağlık Kurulu Raporu formu 
11. Güvenlik Soruşturması formu 
12. En az 3 yıl süreli mesleki tecrübeye sahip olunduğuna dair belge ve Avukatlık Ruhsatname örneği
13. Avukatın veya avukatlık ortaklığındaki avukatların, “uyarma” dışında cezası olmadığına dair barodan alınacak belge.''

Adaylar mülakat sonuçlarını TC Kimlik numaraları ile öğrenebilecek. 2016-7. Dönem Sözleşmeli Avukat Alımı Sözlü ve Uygulamalı Sınav Sonuçları için lütfen BURAYA TIKLAYINIZ.

Emniyet Genel Müdürlüğü resmi açıklaması için lütfen TIKLAYINIZ. MOBİL UYGULAMALARIMIZ İÇİN TIKLAYINIZ. SORULARINIZ VE GÖRÜŞLERİNİZİ BİLDİRMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.
KPSSCAFE.COM.TR|ANKARA

19 Oca 2017 - 22:26 - Emniyet



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler