22. Dönem POMEM Sonuçları İçin Geri Sayım Başladı!..

22. dönem POMEM mülakat sonuçları bekleniyor. POMEM 10 bin polis alımı sonuçları açıklanma zamanı belli oldu mu? 22. dönem POMEM sonuçları ne zaman açıklanacak?

22. dönem POMEM sonuçları merakla bekleniyor. Onbinlerce adayın katıldığı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine polis adayı öğrenci alımı sürecinde sözlü sınavlar ve diğer aşamalar tamamlandı. Şimdi adaylar mülakat sonuçlarını bekliyor. Polis Akademisi tarafından açıklanacak sonuçların ne zaman duyurulacağı adaylar tarafından merak ediliyor.

22. dönem POMEM için başvurular 30 Mart 2018 tarihinde sona ermişti. Lisans ve önlisans mezunu 10 bin polisin alınacağı süreçte seçme sınavları ve mülakatlar da tamamlandı. Tüm aşamaları geçen adaylar artık mülakat sonuçlarını beklemeye başladı. Adayların talebi, bu bekleyişin en kısa sürede bitmesi ve sonuçların açıklanması olarak dile getiriliyor.

Polis Akademisi tarafından açıklanacak olan sonuçların açıklanma zamanına ilişkin herhangi bir bilgi bulunmuyor. Resmi bir açıklama yapılmasa da, Yozgat POMEM Müdürü Şaban Kütükoğlu’nun sonuçlar için 20 Temmuz’dan sonrasını işaret ettiği gibi iddialar bulunuyor. Bu iddiaları resmi açıklama olmadan doğru kabul etmek doğru olmaz.

21. döneme bakıldığı zaman mülakatların 10 Şubat’ta bittiği görülüyor. Mülakat bittikten 15 gün sonra, 25 Şubat’ta ise sonuçlar açıklanmıştı. Daha önceki alımlarda ise en geç açıklama tarihinin 1 ay olduğu görülüyor. Sonuçların 21. dönemle paralel şekilde, yaklaşık 15-20 gün içerisinde açıklanması bekleniyor. 22. dönem mülakatların 30 Haziran’da bittiğini de adaylara hatırlatmakta fayda var.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

16 Tem 2018 - 10:52 - Emniyet



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

05

Hakkı - Açıklansada R A H A T ETSEK önümüze ona göre baksak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Temmuz 10:52
03

Hakkı - Açıklansada R A H A T ETSEK önümüze ona göre baksak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Temmuz 10:52
01

Ali - Kpss cafe adminine sesleniyorum buradan ne olur böyle sırf sayfaya girip bakalım diye bizleri heyecanlandıracak şeyler paylaşmayın 2 dır üst üste aynı şeyi yayınlıyorsunuz bir gelişme olduğunu düşünüyor giriyorum sonra da böyle bir gelişme olmadığını görünce sinirlenip gerçekten bir gelişme olduğunda bakmiyoruz lütfen bizleri anlayın zaten stresliyiz çıkmazdayız bizim umurlarımız üzerinden prim yapmaya kalkmayın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Temmuz 10:52


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler