19.Dönem POMEM PÖH Sözlü Mülakat Tarihlerinin Açıklanacağı Gün Belli Oldu!

19.Dönem Polis Özel Harekat (PÖH) alımlarında, fiziki yeterlilik testlerinde başarılı olmuş adayların, sözlü mülakat tarihleri ve yerleri açıklanma tarihi aktarılmış bulunmaktadır. Öğrenmek için haberimize göz atabilirsiniz...

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen duyurda, merakla beklenen PÖH mülakat tarihlerinin ve yerlerinin ne zaman kamuoyuna aktarılacağı bildirilmiştir. Duyuruda Polis Akademisi Başkanlığı tarafından şu ifadelere yer verilmiştir...

" Özel Harekat Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere 19.Dönem POMEM Mülakat Sinavi 27 Şubat 2017 Tarihinde Başlayacaktir. Özel harekat birimlerinde istihdam edilmek üzere 19.Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında şahsen başvuruları kabul edilip, ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınavı aşamasında başarılı olarak Mülakat Sınavı aşamasına girmeye hak kazanan adaylar sınava nerede ve hangi tarihte katılacaklarını T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile 25 Şubat 2017 tarihinde www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir. "

Bildirim alabilirsiniz

Mülakat tarihleri ve yerleri açıklandığı anda ilk siz öğrenmek isterseniz ücretsiz olarak KPSS CAFE mobil uygulamalarımızı Android ve iOS cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.

İndirmek için > TIKLAYINIZ

Mülakat sorularını öğrenmek için

Polis Özel Harekat (PÖH) alımında, daha önceki yıllarda adaylara sorulan sorular hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz Facebook grubumuza katılabilirsiniz.

Katılmak için > TIKLAYINIZ

kpsscafe.com.tr | KONYA

23 Şub 2017 - 12:55 - Emniyet



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler