EKPSS ile 2545 Memur Alımı Sürecinde Sona Gelindi

ÖSYM tarafından alınan memur alımı başvurularında yarın son gün! Kamu kurumlarına EKPSS ile 2545 adet memur alımı gerçekleştirilecek. peki detaylar neler? haberimizde...

EKPSS ile 2545 Memur Alımı Sürecinde Sona Gelindi

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nce başvuruları alınan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı kapsamındaki 2545 memur alımında süreç sona eriyor.

Başvuruları tüm hızı ile süren alımlarda Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi son günü 21 Temmuz 2017 olarak belirtmişti. Alım doğrultusunda 1348 lisans mezunu, 507 önlisans mezunu, 444 lise mezunu ve 246 ilköğretim mezunu engelli memur alımı gerçekleştirilecek.Ocak 2017'de memur adaylarına duyurulan EKPSS engelli memur alımında başvurular ÖSYM tarafından alınıyor. Başvurular için son tarih 21 Temmuz 2017 23.59! 

Binlerce memur adayı başvurularını tamamladı. Henüz tamamlamadıysanız mutlaka kılavuzu ayrıntılı olarak inceleyerek başvuruda bulunmanızı tavsiye ederiz.

Daha fazla bilgi almak, başvuruda bulunmak, kılavuzu görmek ve tüm ayrıntıları öğrenmek isterseniz lütfen TIKLAYINIZ. 

SINIRSIZ VE KOLAY ERİŞİM -> 

Memur alımları grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

20 Tem 2017 - 17:11 - EKPSS Haberleri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

bülent yurtaşan - devlet personel başkanlığı internet adresi http.//www.dpb.ğov.tr

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Temmuz 17:11


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler