Youtube ile Nasıl Para Kazanılır?

Youtube ile para kazanmak nasıl olur? Youtube videoları ile para kazanmak isteyenler bu haberi dikkatlice okusun. İşte youtube videoları ile para kazanmanın yolları...

Youtube ile Nasıl Para Kazanılır?
Youtube ile Nasıl Para Kazanılır?
Video için play'e tıklayın

Youtube ile para kazanmak nasıl olur? Youtube videoları ile para kazanmak isteyenler bu haberi dikkatlice okusun. İşte youtube videoları ile para kazanmanın yolları...
Evde ek iş arıyorum ne yapabilirim diyenlere özel ek iş imkanlarını ve internetten para kazanma yollarını araştırmaya devam ediyoruz.
Birkaç gün önce İngiliz bir aile çocuklarıyla ilgili 57 saniyelik bir video paylaştı ve sadece bu video sayesinde 150,000 dolar kazandı. Siz neden bu kazançlara seyirci kalasınız? İster bir ek iş olarak görün isterseniz de hobi… Youtube’a sadece videolar yükleyerek hiç tahmin edemeyeceğiniz kazançlar elde edebilirsiniz.
İnsanların çoğu Youtube’dan nasıl para kazanılacağı ile ilgili daha fazla bilgi almak istiyor. Sizde konuyla ilgili bilgi almak istiyorsanız okumaya devam edin.
Kısaca özetlersek Youtube ortağı olarak Youtube’dan para kazanabilirsiniz. Videolarınıza reklamlar eklersiniz ve bu reklamlar tıklandıkça elde edilen gelirin belli bir yüzdesini almaya hak kazanırsız. Her 1,000 izlenmede 3 ile 10 TL arasında para kazanabilirsiniz.
Youtube ortağı olmak Adsense yayıncısı olmak gibi sıradan bir şey değildir. Aşağıda bunu nasıl yapacağınızı gösteren basit adımlar vardır:
 

1 – AdSense hesabı açtığınızdan emin olun

Youtube videolarınıza eklenen reklamlardan elde edilen kazanç ve istatistikler Adsense hesabınızda görüntülenir. İşte bu nedenle bir hesap açmanız gerekir.
Teoride Adsense hesabı açmadan önce da Youtube ortağı olabilirsiniz. Ama size tavsiyemiz önce Adsense hesabı açmanız ve daha sonra da Youtube ortağı olmanızdır.
 

2 – Youtube’daki izleyici sayınızı arttırın

Youtube kullanıcıları uygulamanızı değerlendirirken en önemli kriter olarak Youtube’da kaç izleyiciye ulaştığınıza bakar. Yaklaşık olarak aşağıdaki rakamları önemserler:
En az 1,000 abone Bütün videoların en az 1,000 kere görüntülenmesi En az 10,000 kanal görüntüleme Bunlar minimum rakamlardır. Biz sizin yerinizde olsak bu rakamları beş ile çarparız.
 

3 – Düzenli olarak videolar yükleyin

Videolarınız viral olsa bile sadece bir veya iki tane video yüklemeniz kabul edilme şansınızı düşürür. İşte bu nedenle Youtube uzun süreli çalışabileceği insanları arar.
Daha sık ve daha düzenli videolar yüklemeniz başarı şansınızı arttırır. Örneğin her gün yeni videolar yükleyen birinin şansı iki haftada bir yükleyenlere göre daha yüksektir.
Youtube ortağı olmak için başvurmadan önce en az 100 video yüklemesi yaptığınızdan emin olun. ( bazıları 50 videonun yeterli olacağını söylemektedir )
 

4 – Marka oluşturun

Bu adım çok gerekli değildir ancak kabul edilmenize yardımcı olabilir. Şunu unutmayın ki siz teknik esasları halletseniz bile Youtube ortağı olup olmayacağınıza başkaları karar verecek. Bir diğer ifadeyle ne kadar profesyonel gözükürseniz şansınız da o kadar artacaktır.

5- Pratik ipuçları:

Videolarınızı yayınlamak ve izleyicilerinizle daha çok etkileşimde bulunabilmek için bir internet sitesi açın.
Güzel bir logo tasarlayın ve logonuzu her yerde kullanın.
Videolarınızda logonuzla birlikte filigranda kullanın.
Videolarınız için profesyonel bir intro düşünün.
Daha profesyonel gözükmesi için Youtube kanalınızı özelleştirin.
İçeriğinizde telif hakkı ile korunan materyaller olmadığından emin olun.
Başvurunuzun geri çevrilmesine neden olabilecek en önemli etkenlerden biri telif hakkı ihlalidir. Bu nedenle videolarınızın telif hakkı ile korunan materyaller içermemesi gerekir.

Buna görseller, grafikler, logolar, video klipler ve işitsel öğeler de dahildir. Örneğin izin almadan kullandığınız arka plan müziği bile reddedilmenize neden olabilir.
 

6 – Youtube ortağı olmak için başvuru yapmak

Bahsettiğimiz adımları takip ettiyseniz başvuru için hazırsınız demektir. Bu işlemi Youtube ortak programı sayfasından yapabilirsiniz. Bir sürü insan başvuru yaptığından başvurunuzun kabul edilmesi zaman alabilir ancak bir kere kabul edildikten sonra videolarınızda reklamlar kullanılmaya başlayacaktır.
Youtube, internetten para kazanmak isteyenler için harika bir ek gelir fırsatıdır. Bizden size tavsiye bu ek gelir fırsatını değerlendirmek için zaman kaybetmeyin. İyi şanslar!
kaynak: yeniisfikirleri.net

01 Kas 2015 - 04:33 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler