Yokuş:"Bizim Evlatlarımız İşsiz ! 1 Milyon Suriyeli Kayıt Dışı Çalışıyor!"

Türkiye Kamu Sen Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Türk Büro Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, işsizlik ve kayıt dışı suriyeli çalışanlara yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yokuş:"Bizim Evlatlarımız İşsiz ! 1 Milyon Suriyeli Kayıt Dışı Çalışıyor!" 

Türkiye Kamu Sen Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Türk Büro Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden işsizlik ve suriyelilerin vatandaşlığa geçirilmesine yönelik haberlere dair önemli açıklamalarda bulundu. Fahrettin Yokuş, Türkiye'de çalışan kayıt dışı Suriyelilerin sayısının 1 milyonu bulduğunu dile getirirken, işsiz gençlere dikkat çekti.

MİLYONLARCA SURİYELİ KAÇAK ÇALIŞIYOR

Fahrettin Yokuş:"Ülkemizde Resmî İşsizlik oranı yüzde 12'yi geçti.Dede ve Nineler bile iş arar oldu.Ülkemizde Çoğu SURİYELİ BİR MİLYON GÖÇMEN KAÇAK çalışıyor.!Hem evlatlarımız mağdur Ve Hemde ülkemiz Gelir kaybediyor.Müjdeler olsun hükümet, Suriyelileri vatandaş yapmaya başladı.Vatanlarını savunmayarak kaçanları , vatanımıza ortak ediyorlar!" dedi.

Konuya dair yorumlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz. Kamu personeli alımları, gündemden gelişmeler, ekonomideki son durum ve daha da fazlası için kpss cafe mobil uygulamasını cep telefonunuza ücretsiz indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

23 Şub 2017 - 15:05 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Ahmet - Çok haklı kendi vatanına ihanet eden bir tren bize ne hayri dokunacak dahası zararı dokunuyor kadınları da erkeklerin izin ahlakını bozuyor bunlar namussuz bir millet

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 15:05
07

julies meinl - fahrettin bey güzel ve doğru konuştu bizim evlatlarımız işsiz siz önce siyasi olarak ekonomiyi düzeltin istihdam olanaklarını arttırın hem özel sektör hem kamuda esneklik gösterin vatandaşlar işsiz mutsuz huzursuz aileler mutsuz millet inim inim inliyor sonra diğer vatandaşlara bakarsınız mevcut duruma göre böyle olmaz bu yanlış bu hayırlı değil siyasi çıkarlar uğruna insanları vatandaşları sömürmeye hakkınız yok kandırmaya hakkınız yok Allahtan korkun kuldan utanmıyorsan cenabu Allahtan rabbimizden utanın birde utanmadan oy peşinde koşuyorsunuz böyle gidişat olmaz çok yazık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 15:05
06

Recep Muhammed - Kayıt dışı çalışan ℅12 Asgari ucretli 5.2 milyon insanin sadece 2 milyonu gercekten asgari ucret li kalani sigortadan kacirmak için böyle yapiyor. Bunkar sadece idda.. 1. Si bunu nasil tespi ettiniz ben Üsküdar'da oturuyorum hayatim boyunca hic bir mekana yetkililerin giripte calisanlari teftiş ettigini uyruk ve sogorta kayitlarina bakip sirket tarafindan ne kadar maas aldiklarini incelediklerini görmedim. He madem bunu tespit ettin (uykuda tespit etmiş sanirim:) ) ozaman gerekli işlemleri yapmak için neyi bekliyorsunuz? Tabi gidipte o iş verenin kapisina kilit vurmak işinixe gelmedigi icin ancak bol keseden atın.. velevki 1 milyon kayıt dışı calisan suriyeli var.. kim suçlu? Onlara sigorta yatirmayip düşük maasla calistiran maliyetten kisan uyanık iş veren mi? Açlıktan ölmemek icin cabalayan hor görülen mülteciler mi?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 15:05
05

By - Kıyak emeklilik kalksın. Vekillere kpss şartı gelsin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 15:05
04

Hlskcc - Kesinlikle bizim vatandaşlarımız bu kadar zor durumdayken bu göçmenlere bu kadar hak tanınması olası değil.Biz bu ülkenin asıl vatandaşıysak bi farkımız olmalı vatandaşlık ne demek yeterince hak tanınıyor. Ki biz böyle bu duruma düşsek bizim yaptığımızın hiç birini yapmayacaklarını kendileri söylüyor.benim ülkemde benden daha çok ev sahibiler ayrıca iş konusunda da işletmeciler sigortadan kaçmak az parayla iş yaptırmak için suriyelileri kullanıyorlar burada asıl olan işletmecileri uyarmanız gerektiğidir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 15:05
03

Emel - Kesinlikle Türkiye de yaşıyoruz sözde, türklerin herseyde daha önce gelmesi gerekiyor ve öncelik daima türklerin olmasi gerekiyor haksizliklara son verilsin lütfen artikkkk..!!!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 15:05
01

Yeter - Once kendi genclerimizi duşunelim genclerimizi ise alalim sonra suryelileri haline bakip onlara imkan verelim ben şu an işsizim beni ve benim gibiler cok insanlar var once milletinizi dusunun sonra suryelileri dusunun canimizi feda ederken suryeliler nerdeydi turk olarak yardimsever bir ulke dir ama turkiyede yaşayan binlerce işsiz insanlarimiz var once onlar imkan taniyin sonra suryeliler dusunun Allahta korkun elinizi vicdaniza koyun işsiziz ne olur sesimizi yetkili kişilere duyurun tşk ederiz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 15:05


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler