Yeni Kurum Resmen Kuruldu: 50 Memur Alımı İçin Kadro İhdas Edildi

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan kanun ile Helal Akreditasyon Kurumu kuruldu. Kurulan kurumun amacı, kapsamı, personel özlük hakları, yetkileri ve diğer detayları kamuoyu ile paylaşılırken ihdas edilen kadrolar da açıklandı.

Yeni Kurum Resmen Kuruldu: 50 Memur Alımı İçin Kadro İhdas Edildi
Yeni Kurum Resmen Kuruldu: 50 Memur Alımı İçin Kadro İhdas Edildi
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan kanun ile Helal Akreditasyon Kurumu kuruldu.

18 Kasım 2017 Cumartesi tarihli Resmi Gazete'de Ekonomi Bakanlığı bünyesinde, helal uygunluk değerlendirme alanında faaliyet gösteren kuruluşların, kurum tarafından ulusal ve uluslararası kabul görmüş teknik kriterlere göre değerlendirilmesi, yeterliliğinin onaylanması ve düzenli aralıklarla kontrol edilmesini sağlayacak olan Helal Akreditasyon Kurumunun kurulduğu açıklandı.

Görevleri

Personellerin Özlük Hakları

İhdas Edilen Kadrolar

Kpsscafe.com.tr | Ankara

18 Kas 2017 - 10:54 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

04

Güneş - Memurluğa nasıl başvuru yapilacak,yardımcı olur musunuz?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Kasım 10:54
03

... - Hangi puan türünden memur alımı yapıyor? Madem bu sayfanın yöneticileri var onu da yazıp bilgi versinler. Adaylar da bu kadar kafayı yiyip soru sormasin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Kasım 10:54


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler