Yeni Bekçi Alımı Müjdesi Geldi: Peki PÖH Alımı Müjdesi de Gelir mi? Başvuru Şartları Ne Olmalı?

Bakan Süleyman Soylu'dan yeni bekçi alımı için müjde geldi. Peki polis özel harekat alımı olacak mı? PÖH alımı ne zaman olacak? Başvuru şartları nasıl olmalı?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün katıldığı bir programda yen çarşı ve mahalle bekçisi alımı ile ilgili müjdeyi verdi. Bakan Soylu açıklamasında devam eden alımlara yakın zamanda yenilerinin ekleneceğini ve eklenne bu sayı ile birlikte toplamda 30 bin bekçinin alacağını söyledi. Bu müjdenin ardından polis özel harekat  olmak isteyen on binlerce aday, bekçi alım müjdesinin ardından pöh alım müjdesi de gelir mi sorusunu araştırmaya başladı.

Bize gönderdikleri mesajlarla polis özel harekat alımları için tarihin erkene alınmasını isteyen adaylar, bekçi alım müjdesinin yinelenmesinin ardından polis özel harekat alım müjdesinin de gelmesini istiyor. Ancak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan bu konuda henüz bir açıklama gelmedi. Ancak bekçi alım müjdesinin gelmesi ve POMEM spor mülakatlarının sona ermesinin ardından yeni dönem polis alımı hakkında beklenen açıklamanın gelmesi bekleniyor.

TBMM'de Gündeme Gelmişti

Geçtiğimiz haftalarda MHP'li Milletvekili Arzu Erdem, TBMM Genel Kurulunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yeni dönem polis özel harekat alımalrı ile ilgili bir soru önergesi vermişti. Verilen önergede Arzu Erdem, önceki alımda bayan PÖH alımının neden olmadığı sorusunu sormuştu.

Soru önergesini yanıtlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni dönem alımlarında bayan PÖH alımının olacağı müjdesini kamuoyuna duyurmuştu. Bunun ardından bayan adaylar da yeni dönem polis özel harekat alımlarını sabırsızlıkla beklemeye başladı.

Alımlar Nasıl Olsun?

Yeni dönem alımlarının 2018'in ilk döneminde yapılması beklenirken birçok aday, PÖH alımında yaş şartının ve spor mülakatında parkur saniyesinin esnetilmesi yönünde kampanyalar başlattı. Peki sizce yeni dönem polis özel harekat alımları nasıl olmalı? Başvuru şartlarında herhangi bir değişiklik yapılmalı mı? Düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum kısmından paylaşabilir, sesinizi duyurabilirsiniz.

PÖH Alım İlanı Yayımlandığı Anda Haberdar Olmak İçin;

150 BİN ÜYE ! MEMUR ADAYLARI BURADA! TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK MEMUR YARDIMLAŞMA GRUBUNA SENDE KATIL, AKLINDAKİ SORULARI SOR! KATILIM İÇİN TIKLAYIN

android uygulamamız ---->>> tıklayın

ios uygulamamız ----> tıklayın

Instagram hesabımız için-- >>> tıklayın

Kpsscafe.com.tr   | Ankara - ÖZEL HABER

15 Kas 2017 - 18:05 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

10

Zeynep - Yaş sınırı olmamalı bide mülakat kalkmalı inşAllah lise mezunu alırlar ya

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Kasım 18:05
09

buket - kaşa göze bakıp mı alımlar gerçekleşecek mülakat kalkınca???? Biraz mantıklı düşünülmeli saygılar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Kasım 18:05
08

Eda - Allah rızası için artik ilan ciksin... sartlar yine ayni olsun. En az lise mezunu ve kpss sarti aranmasin. Bayanlara kadro acilsin. (Pöh)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Kasım 18:05
07

ÖMER - lise mezunu kpss askerlik şartı olmadan pöh alımı olsun 1 yıldır bekliyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Kasım 18:05
04

Murat - Aynen Bekçilik gibi 30 YAŞ sını olsun PÖH alımında ..28 nedir yaa

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Kasım 18:05
03

Berkay - Yas sarti 31 aralik degilde 1 ocak yaparlar insAllah.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Kasım 18:05
02

Murat - Sartlarin ayni kaldigi alim ilanini bekliyoruz kpss sartsiz askerlik sartsiz en kisa zamanda ilan yayinlanmali

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Kasım 18:05
01

Ramazan - Kpss şartı olsun lise mezunu olsun askerlik aranmasın bakanımız duyun sesimizi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Kasım 18:05


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler