Turkcell İnteltek Üniversite Mezunu Personel Alımı Yapıyor! Başvurular Başladı!

Turkcell İnteltek tecrübeli, tecrübesiz çok sayıda personel alımı yapmaya hazırlanıyor. Başvuru işlemleri kariyer siteleri vasıtasıyla başladı. Detaylar kpss cafe adresinde.

Turkcell İnteltek Personel Alımı Yapıyor! Başvurular Başladı! 

Turkcell ve Intralot'un ortaklığı ile Nisan 2001 yılında kurulan ve dünya şans oyunları pazarı liderlerinden birisi konumundaki İnteltek bünyesindeki personel ihtiyacını karşılama ve oluşabilecek personel ihtiyaçları için veritabanı oluşturma maksadıyla genel başvuruları kabul etmeye başladı. Başvuruda bulunacak adayların Üniversite Mezunu olması gerekirken, alımlarda tecrübe şartı bulunmuyor.

Personel alımlarının yoğunlukla Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, İstanbul(Avr.), İzmir, Samsun, Trabzon, İstanbul(Asya) için yapılacağı öğrenildi. İstihdam edilecek adayların uzman pozisyonunda işe başlatılacağı öğrenildi. "www.kariyer.net/is-ilani/inteltek-turkcell-grup-sirketleri-genel-basvuru-1151450" adresi üzerinden yapılıyor.

Turkcell'de İstihdam Sözü Verdi!

Ortaklarının yanı sıra Turkcell'in de boş durmayacağı ve 2017 yılında 2 bin 500 personel alımı yapacağı duyurulmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istihdam seferberliği çağrısına kısa süre içerisinde bir çok sektörden yanıt gelmiş ve personel alımlarına dair ilanlar çıkmaya başlamıştı. Fakat verilen sözlerle çıkılan ilanlar arasında şimdiye kadar büyük bir fark olduğu ortaya çıkmış durumda. İlerleyen günlerde daha çok gence ve işsize istihdam imkanının sağlanmasını temenni ediyoruz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

01 Mar 2017 - 13:30 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler