Torununa Bakan Büyükanneye Maaş (Başvurular Başlıyor!)

Torununa bakan babaanne ve anneanneye maaş ödemesi için çalışmalarda sona gelindi. Başvurular Şubat ayı itibariyle başlayacak, pilot uygulamanın Mart ayında iki şehirde başlaması planlanıyor...

Büyükanne Maaşları için Başvurular Şubat Ayında Başlıyor

Büyükanne Maaşları Mart Ayından İtibaren Verilecek

 Torununa bakan anneanne ve babaannelere maaş verilmesi yönündeki pilot uygulama Mart ayından itibaren hayata geçiyor. 

Kısa süre içerisinde ülke geneline yayılması planlanıyor. Torun bakan büyükannelere maaş verilmesi yönünde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile İstanbul Sanayi Odası'nın birlikte yürüttüğü projenin çalışmalarında sona gelindi. Kısa süre içerisinde imzaların atılmasıyla birlikte belirlenecek ailelere ( İstanbul ve Bursa) maaş verilmeye başlanacak.

Şubat ayında pilot uygulamanın yapılması planlanan İstanbul ve Bursa'dan talepler toplanacak ve başvuruların değerlendirilme aşamasından sonra Mart ayından itibaren pilot uygulama kapsamındaki büyükannelere maaş verilecek. Projenin verimli olması halinde yurt genelinde doğum yapan annelerin çalışma hayatına dönmesi için yurt genelinde büyükannelere torun bakma maaşı verilecek. Maaşların 400 liradan başlaması bekleniyor. Bazı haber sitelerinde euro hesabıyla dile getirilen miktarlar gerçeği yansıtmıyor. Konuyla ilgili düşüncelerinizi sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

Kamu personeli alım haberleri, ekonomi haberleri ve daha da fazlası cep telefonuma gelsin diyorsanız mobil uygulamamızı indirebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

23 Oca 2017 - 12:23 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

ferii - evet başvurulura nereden yapılcaktır bir link yokmu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 12:23
07

yasemin toprak - Ben televizyonda uc yasina kadar olan cocuklar icin bakim parasi verilecegini duymustum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 12:23
05

MEHMET ATAŞ - UYGULAMA NASIL OLACAK ACABA.ŞARTLARI NEDİR KAMUOYUNA AÇIKLANSIN BARİ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 12:23
04

Nurcan - Yaş sınırı en kötü okul çağına kadar olmalı.Çocuklu olup çalışmak gerçekten de çok zor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 12:23
03

Gizemli mavi - Merhabalar bu uygulamanin biran once diger illerde de olmasini istiyoruz ve bence yaş sinirlamasi gelir tespidi ve okula gitmeyen her cocuk icin olmali gerci okuldan geldikten sonrada bakima muhtac değil mi cocuklarimiz ?? Izmirden selamlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 12:23
02

Pinar tor - Yas siniri varmi ve nereye basvuru yapicaz. Bir an once bilgi verilmesini rica ederim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 12:23


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler