TOKİ 1892 Daire Satışı için Kura Çekilişi Yapacak! Başvuru Şartları Açıklandı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) İstanbul Kayaşehir2de orta gelir grubu için inşa edilen 1892 konut kura yöntemiyle satışa çıkarılıyor.

TOKİ 1892 Daire Satışı için Kura Çekilişi Yapacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) İstanbul Kayaşehir2de orta gelir grubu için inşa edilen 1892 konut kura yöntemiyle satışa çıkarılıyor. Başvurular 5 ile 20 Eylül 2017 tarihleri arasında Halk Bankası'nın İstanbul'daki tüm şubeleri aracılığıyla yapılacak. Kura çekimi 4 Ekim'de noter huzurunda gerçekleştirilecek sonuçlar www.tokigov.tr ile Halk Bank'ın İstanbul Şubelerinden öğrenilebilecek. Başvuruda bulunacak adayların hangi şartlara sahip olması gerektiğini TOKİ Başkanı Açıkladı.

TOKİ Başkanı, "Bu kategoriler, şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve  yetimleri, en az yüzde 40 engelli vatandaşlar ve diğer alıcı adaylarını kapsıyor.  Başvuruda bulunacak kişilerin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları ve  İstanbul'da en geç 31 Aralık 2015'ten itibaren kesintisiz ikamet ediyor olması  gerekiyor. Ayrıca kendisine, eşine veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda  kayıtlı bağımsız herhangi bir gayrimenkulünün bulunmaması, daha önce TOKİ'den  konut satın almamış, konut kredisi kullanmamış olması, 18 yaşını doldurması ve  bütün bunları belgelemiş olmaları gerekiyor. Başvuru sahipleri, satışa sunduğumuz  projeler kapsamında yer alan konut tiplerinden sadece birisi için başvuru  yapabilecek" dedi.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

20 Ağu 2017 - 15:31 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler