THY Yeni Yasaklara Rağmen Rekor Kırdı

Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı (THY A.O.) ABD ve İngiltere'den gelen elektronik cihaz yasağına rağmen rekor kırdı.

THY Yeni Yasaklara Rağmen Rekor Kırdı

ABD ve İngiltere tarafından kısa süre önce başlatılan elektronik cihaz yasaklarının THY uçuşlarını nasıl etkileyeceği merak konusuydu. Yoğunluğun azalacağu yönündeki yorumlara rağmen,  THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, sosyal medya sitesi üzerinden yaptığı açıklamada Ocak ayından günümüze kadar en yüksek yolcu sayısına ulaşıldığını açıkladı.

Ekşi "Pazar (dün) günü 179.871 yolcu taşıyarak Ocak ayından itibaren günlük en yüksek yolcu sayısına ulaştık" dedi. Genel müdürün paylaşımı sonrasında çalışanlardan bazılarının, yoğunluktan nefes alamadıkları yönünde cevap verdikleri görülürken bazı çalışanlar : "Maşallah müdürüm bu bahar bereketli geçecek. Yazın da tam gaz devam edeceğiz. Milli servetimize başarılar" şeklinde yorum yazdılar.

ABD ve İngiltere , bazı uçuşlarda cep telefonundan büyük elektronik cihazlarını yasaklamış buna gerekçe olarak terör saldırısı şüphesini göstermişti. Yasaklanan uçuşlar arasında İstanbul uçuşları da bulunuyordu.

Kamudan haberler, gündemden haberler, son dakika haberleri, ekonomi haberleri ve daha da fazlasını yakından takip etmek için ücretsiz kpss cafe uygulamasını hemen şimdi indirin.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

27 Mar 2017 - 12:23 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler