THY Tecrübe Şartı Aranmaksızın Bay-Bayan Kabin Memuru Alacak!

Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı (THY A.O.) resmi internet sitesinden yayımlanan duyuruda, tecrübe şarrtı aranmaksızın bay , bayan kabin memuru alımı yapılacağı başvuruların internet üzerinden gerçekleşeceği bildirildi. Online başvuru nereden yapılır?

THY Tecrübe Şartı Aranmaksızın Bay-Bayan Kabin Memuru Alacak!

Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı (THY A.O.) resmi internet sitesinden yayımlanan duyuruda, tecrübe şarrtı aranmaksızın bay , bayan kabin memuru alımı yapılacağı başvuruların internet üzerinden gerçekleşeceği bildirildi.

THY'nin söz konusu alımına başvuruda bulunacak adayların 1 Ocak 1988 ile 31 Aralık 1997 tarihleri arasında doğmuş olması, en az önlisans mezunu olması, iyi derecede ikinci dil bilmesi, adli sicil kaydının temiz olması, erkek adaylar için askerlikle ilişiğinin olmaması gibi şartları yerine getirmeleri bekleniyor. Sağlık ve Fizik ile ilgili koşullarsa şu şekilde ; 

Sağlık ve Fiziki Koşullar 

Bayanlar için 160-180 cm. arası, erkekler için 170-190 cm arası boya sahip olmak (Boy-kilo orantılı olmalıdır.)* Sağlık durumu uçuşa elverişli olmak (Seçme süreçlerinde başarılı olan adaylarımızdan işe başlama aşamasında Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nce yetkilendirilmiş sağlık kurumlarından sağlık durumlarının uçuşa uygun olduğuna dair rapor almaları ve raporlarını THY A.O. Sağlık Müdürlüğü işyeri hekimlerine onaylatmaları gerekmektedir.), THY A.O. Kabin Memuru üniforması giyildiğinde, vücudunun görünecek yerlerinde dövme, piercing, yanık ve yara izi vb. bulunmamak, Daha önce THY A.O. veya diğer havacılık kuruluşlarındaki uçuş görevlerinden disiplinsizlik veya sağlık nedeniyle ayrılmış olmamak.

Haberimizin başında da belirttiğimiz gibi başvurular THY resmi internet sitesinden yapılacak. Başvuru formu doldurmak için lütfen TIKLAYINIZ. Memur alımlarının tamamı cep telefonunuza gelsin istiyorsanız TIKLAYIN ve İNDİRİN.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

19 Kas 2017 - 13:54 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler