Taşeron Kadro Süreciyle İlgili Flaş Açıklama 'Şu An Bir Şey Demek Mümkün Değil'

Bakan Sarıeroğlu kamudaki taşeronların istihdam süreciyle ilgili çalışmalarda sona gelindiğini , kısa süre içerisinde düzenlemenin meclise geleceğini söyledi.  Taşeronun tamamı kadroya alınacak mı?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Ülke TV'de yayımlanan İnce Fikir isimli televizyon programına konuk oldu. Burada gündemdeki taşeron meselesine ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Sarıeroğlu, 'bundan sonra kamuda taşeron diye bir sistem olmayacak' dedi.

Bakan Sarıeroğlu kamudaki taşeronların istihdam süreciyle ilgili çalışmalarda sona gelindiğini , kısa süre içerisinde düzenlemenin meclise geleceğini söyledi. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "İki Bakanlık inanın gece gündüz çalışıyor. Farklı yansımaları, etkileri olacak bir alan. Biz talepleri beklentileri en maksimum şekilde yerine getirebiliriz diye düşündük. İlk taslakları sn. Başbakanımıza arz ettik, onun önerileri ve görüşleri üzerine revize yapıyoruz. Kısa zaman içerisinde hatlarını tamamen netleştirip, kamuoyuna sunacağız. Sonrasında hızlı bir şekilde meclise getireceğiz.

Şu anda yaptığımız şey, taşerondaki yapıyı ortadan kaldırmayı arzu ediyoruz. Bundan sonra taşeron şeklinde bir çalışma şekli olmayacak.

KADEME , KADEME Mİ GEÇİŞ OLACAK, TOPTAN MI GEÇİŞ OLACAK? 

Bunları bekleyen çok olduğu için farklı yankılar uyandırabiliyor. Her şey tam netleşmeden paylaşmak doğru değil. Sunacağımız mekanizmalarımız, onay alacağımız mekanizmalarımız var, oluşacak modele hükümetimiz karar verecek.

TAŞERON KARDEŞLERİMİZ BİZİ ÇOK İYİ ANLIYORLAR

Taşeronla ilgili vizeleri, izinleri veren Maliye Bakanlığı. Bu işin çok ciddi bir maliyeti var. Taşeron kardeşlerimiz konunun çok çetrefilli olduğunu biliyorlar. Taşerondaki kardeşlerimiz bizi çok iyi anlıyorlar. Ben gayretimizi gördüklerine inanıyorum. Gerçekleşecek modelin en iyi model olduğunu inşallah görecek, bizlere destek olacaklar diye inanıyorum."

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

19 Kas 2017 - 12:32 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

Başka bir taşeron - Bugün, yarın diye diye burnumuzdan getirdiniz. Kamuoyu baskısıyla yumurtlamak zorunda kaldınız ama ne yumurtlayacağınızı tüm Türkiyem merak ediyor. İnandırıcılığınızı çoktan yitirdiniz. İnşAllah herkese direkt kadro verirsiniz de oylarınızın bari bir kısmını kurtarırsınız. Çünkü: bazı partiler taşeronlara "İyi gelecek" unutmayın ey hükümet... BAKINIZ: 1- Çalıştay yaparak tüm tarafları bir araya toplayan CHP 2- Taşeronların durumunu iyi tespit eden, AK Parti'nin muadili olacak İYİ PARTİ NOT: BEN SİZE DAHA NASIL BİR TÜYO VEREYİM HÜKÜMET, BİLEMİYORUM 2. NOT: Sayın Admin yorumlarımızı lütfen yayımlayınız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Kasım 12:32
02

taşeron 2 - kokunun ecele faydası yok.yazdıklarımı yayınlamasanız hakkımı helal etmiyorum.kandıranlar bizden deyildir.hz. muhammed.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Kasım 12:32
01

taşeron - sayın bakanlar,sözünü yerine getirmeme münafıklığın alemeti olduğunu unutmayın.bu milletinde münafıklık alemeti taşıyanlarla işi olmaz.unutmayın.tarihte unutmayacak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Kasım 12:32


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler