Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğandan Dolar Fiyatlarındaki Yükselişe İlişkin Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dolar fiyatlarında yaşanan yüksek fiyatlandırmalara ilişkin açıklamada bulunarak; Türkiye' nin dolardaki yükselişe ilişkin planının bulunduğunu ifade ederek, dolardaki yükselişin farklı bir oyunla bozulacağını ifade etti. İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan' dan yapılan açıklama ve detayları...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri' de katıldığı bir etkinlikte dolardaki yükselişe, FETÖ ile mücadele ve yapılacak uluslararası anlaşmalara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Törende konuşma yapan Erdoğan, dolar fiyatlarında yaşanan yükselişe karşın dolarları bozdurup altına ve Türk Lirasına çevirme çağrısı yaparken; ticari anlaşmalarla da ülkenin dolardaki yükselişe tedbirli olduğunu ifade etti.

Açıklamasında; " İnşallah yarın akşam Başbakanımız Rusya'ya gidiyor. Görüşmeleri olacak. Ticaretimizi yerli para ile yapmanın adımını atacağız. Merkez bankalarımıza talimatları verdik. Onun için bu oyunlar tutmayacak. Onun için bu oyunların karşısında kendi oyunumuzu oynayacağız " ifadelerini kullanan Erdoğan, dolardaki yükselişe karşılık olarak dövizleri bozdurma çağrısını tekrarladı.

İDAM KONUSU

FETÖ ile mücadelede gelişmelerin yaşanmaya devam ettiği gündemde, idam tartışmalarının da bir türlü ardı arkası kesilmiyor. İdam tartışmalarına ilişkin de bir açıklamada bulunan Recep Tayyip Erdoğan; " Bu şehitlerin varisleri eğer idam istiyorlarsa bununla ilgili olarak devletin af yetkisi yoktur. Önüme geldiği anda onaylarım. Beni ne George ilgilendirir, ne Hans ilgilendirir. Beni bu millet ilgilendirir. " ifadelerini kullanarak, idam tartışmalarına son noktayı koydu.

04 Ara 2016 - 17:16 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler