Son Dakika! Başbakan'dan 720 Bin Taşerona Kadro Açıklaması Geldi

Son Dakika : Taşeron İşçileri ilgilendiren görüşme sona erdi. AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ile birlikte Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay'ı Türk-İş Genel Merkezinde ziyaret etti. Burada taşeron kadro meselesi görüşüldü.

Son Dakika! Başbakan'dan 720 Bin Taşerona Kadro Açıklaması Geldi

AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ile birlikte Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay'ı Türk-İş Genel Merkezinde ziyaret etti.

Buradaki görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başbakan Yıldırım, "Yıl bitmeden bu meseleye bir nokta koyacağız" dedi. Başbakan Yıldırım, "Muhakkak bu meseleyi gündemden çıkaracağız ve çalışanlarımızı kamuda taşeron çalışanların statülerini bir kalıcı esasa bağlayacağız. Çalışmalar çeşitli alternatifler dikkate alınarak tamamlanmak üzere. Buradaki son tarihimiz bu yıl çıkmadan bu işe noktayı koymak. Bu yöndee çalışmalar devam ediyor. Ve önümüzdeki haftalarda Bakanlar Kurulu'na gelecek. EKK'de görüşülecek. Varılan sonuç kamuoyu ile paylaşılacak." dedi.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

22 Eyl 2017 - 12:52 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

05

kararsız - taşaron yasasındada numaralar dönüyor yakında kokusu çıkar o zaman görürüm ak partilileri işleri güçleri laf kalabalığı başka bir şey deyil

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 12:52
04

Mehmet - İnan in CHP şimdiye kadar kadro vermişti çünkü noter tasdikli vaadiydi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 12:52
03

Mustafa akpınar - Kamuda çalışmaktayım özel güvenlik olarak bizede kadro verilecekmi inşalllah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 12:52
02

sema biri - Üniversite mezunları taşerona kadro verilirken memur kadrosuna alınsın lütfen emekler heba olmasın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 12:52
01

Mehmet - Bunlar kadro ve re Mez . ağzına bal sürüyor millet in hepsi bu .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 12:52


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler