SON DAKİKA! AKBANK'tan Sistem Sorunuyla İlgili İlk Açıklama Geldi

Akbank müşterilerinin sabah saatlerinden bu yana yaşadıkları aksaklıklar 'acaba siber saldırı mı?' şüphesi yaratmıştı. AKBANK, konuya dair bir açıklama yayımladı.

AKBANK'tan İşlem Sorunlarıyla İlgili İlk Açıklama Geldi

Akbank müşterileri sabah saatlerinden itibaren, ATM, Şube, Mobil , İnternet şubesi gibi kanallardan işlem yapamadıkları gibi POS cihazlarının da çalışmadığı yönünde sosyal medya üzerinden bir çok şijayette bulunmuştu. AKBANK Genel Müdürlüğü'nden konuya dair yapılan resmi bilgilendirmede konunun teknik sebeplerle banka içi sistemlerden kaynaklandığı ve sıkıntıların tamamının giderildiği bildirildi.

AKBANK 'tan yapılan bilgilendirme şu şekilde : "Sistemlerimizde geçici olarak yaşanan yavaşlama ve kesintiler giderilmiştir. Hizmetlerimiz tüm kanallarımızda devam etmektedir. Müşterilerimizin gösterdiği anlayış için teşekkür ederiz" . İnternette bazı internet sitelerinde akbank'ın siber saldırıya maruz kaldığı yönünde yorumlar yapılmıştı. Konuya dair yapılan açıklamada saldırıya dair bir bilgilendirme bulunmuyor.

Ekonomi haberleri, son dakika haberleri, gündemdeki gelişmeler ve daha da fazlası için kpss cafe uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

27 Mar 2017 - 17:52 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler