Sigara Fiyatlarına Yapılan Zam Belli Oldu! İşte Yeni Sigara Fiyatları!

Yapılan yeni düzenlemeyle birlikte sigara fiyatlarına yapılacak zamlar epey konuşulmuştu. Yeni düzenleme sonrası edinilen bilgiler ışığında, sigara fiyatlarının yeni hali netlik kazandı. İşte merakla beklenen sigara fiyatları ve detayları...

Geçtiğimiz günler itibariyle sigara fiyatlarına yapılacak zam gündemde şok etkisi yaratmıştı. Daha önceden gelen zamla birlikte zaten fiyatların son derece yüksek olduğunu vurgulayan vatandaşlar, sigara fiyatlarına yeni bir zam daha gelmesine tepki göstermiş; tepkilerini de özellikle sosyal medya platformları üzerinde dile getirmişlerdi.

Öyle ki sigara fiyatları üzerinden mizahşörler tarafından çok ses getiren mizahlar dahi üretilmiş, sosyal medyada gündeme oturmuştu. Edinilen bilgiler ve aktarılanlar doğrultusunda, sigara fiyatlarına yapılan zammın neticesi belli oldu. Yapılan zam sonrası, sigara fiyatlarının son durumu aşağıdaki gibidir.

05 Aralık 2016 tarihinden itibaren geçerlilik kazanacak şekilde, tüm sigaraların yeni zamlı fiyatları yer almaktadır. Listede göze çarpan önemli detaylardan bir diğer ise Marlboro ve Parliament sigaralarının yeni fiyatları oldu. 13,5 TL ve 12 TL gibi rakamlar üzerinden sigara kullanıcılarına sunulacak olan sigaralar; cepleri epey yakacak gibi görünüyor.

Ayrıca bahsi geçen zam düzenlemesinin duyulmasıyla beraber de birçok kişinin elektronik sigara satın alarak kullanmaya başladığı ifade ediliyor.

04 Ara 2016 - 18:19 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler