Şartları Yerine Getiren Herkese 15 Bin TL! İşte Başvuru Şartları

Hükümet tarafından sağlanan desteklerden bir tanesi de, konut almak isteyen ve konut hesabı açtıran vatandaşlara yönelik uygulanan 15 bin tl civarında seyreden destek... Konut desteği dahilinde, konut hesabı olan vatandaşlara ciddi maddi destekler sağlanıyor.

Kirada oturan ve kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar, para biriktirmeye veya kredi çekmeye çalışıyorlar. Öyle ki yüksek faizlerle, bankalara kalmak istemeyen vatandaşlar, hem ufak yatırım olsun hem de hayalindeki evi alabilmek adına paralarını faize yatırıyorlar. Devlet tarafından başlatılan ve son dönemde önemli bir destek olarak anılan konut desteği, Ağustos tarihi itibariyle başladı.

Konut hesabı açtıran ve her ay düzenli olarak bu hesaba para yatıran vatandaşlara, devlet tarafından 15 bin TL civarında destek sağlanıyor.

Birikime devlet desteği

Bu imkandan yararlanabilmek için, bir konut hesabı açtırmış ve düzenli olarak bu hesaba para yatırıyor olmanız gerekiyor. En az 252 TL ödeme yapılabilen konut hesabına, en çok 2.500 TL aylık ödeme yapılabiliyor... Bu destek dahilinde, 48-59 ay olanlar yüzde 18'i (en çok 14 bin 536 lira); 60 ay ve üzeri olanlar yüzde 20'si (en çok 15 bin 575 lira) kadar katkı alacak. 77 bin 875 lira biriktirene devlet 15 bin 575 lira destek sağlayacak...

Ekonomi, memur alımları ve gündem haberlerinin yanı sıra, tüm son dakika gelişmelerindne anında haberdar olmak için KPSS CAFE mobil uygulamamızı ücretsiz olarak Android ve iOS cihazlarınıza yükleyebilirsiniz...

kpsscafe.com.tr | KONYA

20 Şub 2017 - 15:43 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler