Öznur Çalık:" Esnafın Maaşını 10 Aya Kadar Devlet Ödeyecek"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, esnafa işsizlik maaşıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, esnafı yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu. 

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bazı alacakların yeniden yapılandırılması ile bazı KHK'larda değişiklik öngören teklifin görüşmelerinin 2'inci bölümünde Öznur Çalık söz aldı.

ESNAFA İŞSİZLİK MAAŞI 

Öznur Çalık:"Esnaf vatandaşlarımız için çok güzel düzenlemeler yapıyoruz. Yapmış olduğumuz düzenlemelerle ilk günden itibaren onlara can suyu vermiş olduğumuz destek 19 milyar tl'ye yükselmiş vaziyette. Bunların faizlerini biz karşılıyoruz. Esnafın yazar kasa fırlattığı günden bugüne biz esnafın tüm sorunlarına kulak veriyor, her türlü derdine ilaç oluyoruz. Ahilik sandığı ile birlikte oluşan fondan işsiz kaldıkları anda 8 aydan 10 aya kadar işsizlik maaşını biz ödeyeceğiz. Ve sadece yüzde 2'lik ödeyecekleri primle biz işsizlik maaşlarını karşılayacağız. Biz esnafımızı desteklemeye devam ediyoruz." dedi.

Kamu personeli alımları, ekonomideki son dakika gelişmeleri ve daha da fazlasını yakından takip etmek için kpss cafe mobil uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA
 

23 Şub 2017 - 17:07 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler