Okuyan: Maaşlar İki Ay Sonra Yüzde 10 Düşecek

KRT'de Çağlar Cilara'nın programına konuk olan eski Bakan Yaşar Okuyan, Türkiye'nin ekonomik tedbirlere gideceğini, seçimlerden sonra maaşların düşeceğini öne sürdü.

KRT'de Çağlar Cilara'nın programına konuk olan eski Bakan Yaşar Okuyan'dan çarpıcı iddialar. Yaşar Okuyan, ekonominin çok kötüye gittiğini seçimlerden sonra hükümetin emekli maaşları ve memur maaşlarını düşüreceğini öne sürdü.

Hazırlık yapıldığını söyleyen Okuyan, "Türk kamuoyu bunu ilk defa buradan duyuyor. Üzülerek söylüyorum. İki ay sonra göreceğiz. Emekli maaşlarında yüzde 10-20 arası kesinti yapacaklar. Hazırlanan taslakları, tedbirleri söylüyorum. Memur maaşlarından yüzde 10 aşağı indirecekler. İşte Yaşar Okuyan söylüyor buradan. Varlık vergisini getirecekler. Varlık vergisine şahit olduk daha önce, ikinci dünya harbi sırasında. Şimdi ne harbi var. Yeme içme, hırsızlık harbi var. Yediler bitirdiler devleti. Tepeden tırnağa yolsuzluk, yolsuzluk yolsuzluk. Hırsızlık var, yolsuzkluk var, israf var. Benzin 1 sene sonra 12 lira olacak. Yazın bunları bir tarafa. İçim yanıyor benim, Türkiye gidiyor" dedi.

Kamudan haberler, ekonomi haberleri, gündemden son dakika gelişmeleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kpss cafe mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

KPSSCAFE - ANKARA

24 Nis 2018 - 11:17 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Yusuf - İnşAllah yüzde 10 değil yüzde 100 kesintinti yapar her zaman oy versinler ülkeyi yaşanmaz hale getirdi bu iktidar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 11:17


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler