Muharrem İnce'den Son Dakika EYT Açıklaması: 24 Haziran 2018'de Seçilirsem..

Cumhuriyet Halk Partisinin 24 Haziran seçimlerini Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, yaptığı son dakika açıklamasında EYT'lerin sorununa değindi.

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce EYT'lerle ilgili bir son dakika açıklaması yaptı.

Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi durumunda EYT'lere çözüm getireceğini ve onların sorununu çözeceğini söyleyen Muharrem İnce, EYT'lere seçim vaadini bu şekilde verdi.

Primlerini tamamlamalarına rağmen yaş sorununa takıldıkları için emekli olamayan vatandaşların bu sorununu çözüme kavuşturacağını söyleyen Muharrem İnce şu ifadeleri kullandı:

“30 yıl prim öde demişsin o da ödemiş. Söz veriyorum ilk işim onu çözmek olacak, hemen çözeceğiz. Türkiye eğitimden sağlığa, dış politikadan güvenliğe sorunlar içerisinde. Bir açmazları var şöyle diyorlar: ‘Türkiye’de bir istikrar var, işler iyiye gidiyor’ diyor. Sonra dönüyor bu tarafa, ‘Türkiye’nin beka sorunu var’ diyorlar yani gelecekten kaygılı. Yani işler iyi gidiyorsa gelecek kaygısının olmaması lazım. Eğer Türkiye’nin beka sorunu varsa, gelecekle ilgili sorunu varsa o zaman işlerin kötü gidiyor olması lazım. Burada bir sıkıntı var ama o zaman yurttaşlarımdan şunu sormalarını istiyorum. Soracağınız soru şu: ’16 yılda bu memleketi bu hale bunlar getirdi. Peki memleketi bu hale getirenler, bu memleketin sorununu çözebilir mi’

MÜLAKATLAR KALKACAK

Öte yandan Muharrme İnce geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada sözleşmeli öğretmenlik ve mülakatlar ile ilgili şu ifadelere yer verdi: “Öğretmen Cumhurbaşkanı adayı olarak öğretmenlere sözümdür. Sözleşmeli öğretmenlik kaldırılacak, mülakatla öğretmen alınmasına son verilecek. Öğretmenlere performans değerlendirmesi yapıyorlar, kaldırılacak.”

SİZ DE AŞAĞIDAKİ YORUM KISMINDAN EYT HAKKINDAKİ DÜŞÜNCE, TALEP VE TEPKİLERİNİZİ DİLE GETİREBİLİRSİNİZ.

KPSSCAFE.COM.TR  |ANKARA

14 May 2018 - 10:27 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

10

umut - Ne zamandır bir umut bekliyordum.Artık umutlar yeşersin .inşAllah Eyt sorununa çözüm bulunur tün eyt oyları sizinle olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Mayıs 10:27
09

mazlum - Eger eyteye cozom gelecekse en az bi aileden 10 oy sizin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Mayıs 10:27
07

eyt - eyt ; lileriin hakkını vermeyıp helalleşmeden oy alamazsınız. sözü kım verırse oylar onların

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Mayıs 10:27
06

EYT MAĞDURU - Benim hakkım olan emeklilik hakkı verilmiyor. Bana verilmesi gereken para ile hiç hakkı olmayanlara seçim yatırımı para dağıtılıyor. Benim maduriyetim giderilmeden seçim yatırımı olarak para dağıtanlara hakkımı helal etmiyorum. Öbür dünyada iki elim yakalarında olacak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Mayıs 10:27
04

hüseyin apaydın - sayın ince iktidar olabilmeniz mümkün görünmüyor olaki kazandınız kılıçtaroğlu nun sözüne itibar edilmiyor sizi eyt lilere vaat ettiklerinizden caydırmıycana garanti varmı..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Mayıs 10:27
03

yılmaz - Şuanki hükümet te yıllar önce başa gelmeden söz vermişti ne oldu aldınızmı hakkınızı.Elbetteki vaad edecekler herşeye muhalefet olmayın.EYT oyları CHP ve İYİ partiye verecek okadar.Sizde 15 yıldır alamadığınız hakkınız için yırtınıp durun .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Mayıs 10:27
01

Ahmet - Sayın ince önce vatan menfaati emekli olmak için vatandan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Mayıs 10:27


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler