Milyonlarca Çalışanı İlgilendiren Açıklama! Hafta Sonu Tatili Kalkacak Mı?

Hafta sonu tatilinin kalkacağı yönünde çıkan haberler sonrasında Bakan Özlü'den flaş açıklamalar

Milyonlarca Çalışanı İlgilendiren Açıklama! Hafta Sonu Tatili Kalkacak Mı?

Hafta sonu tatilinin kalkacağı yönünde çıkan haberler sonrasında Bakan Özlü'den flaş açıklamalar. İlgili yasa düzenlemesinin çalışanları etkilemeyeceğini söyleyen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, hayata geçirilecek düzenlemeyle birlikte işletmelerin her yıl belediyelerden hafta sonu çalışmak için izin alması gerekmeyeceğini söyledi.

Bilim , Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Bloomberg HT'nin canlı yayınında gündemdeki konulara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Son günlerde sosyal medyada ve haber sitelerinde sık sık gündeme gelen Hafta sonu tatili ilgili kendisine yöneltilen soruyu da yanıtlayan Özlü, Hafta sonu tatilinin kalkmadığını sadece işletmelerin hafta sonu için belediyelerden izin almayacağını söyledi.  Zeytinlik tartışmasıyla ilgili de konuşan Özlü, Zeytinlik tartışmasında maddelerin iyi okunmadığını, tekrar gündeme gelebileceğini fakat öncelikler arasında yer almadığını söyledi.  

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika haberleri, ekonomi haberleri ve çok daha fazlasını yakından takip etmek için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

22 Haz 2017 - 16:23 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler