Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Dövizlerini Bozdurdu!

Milli Savunma Bakanlığı, bir basın duyurusu yayımladı. Yayımlanan duyuruda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan' ın döviz bozdurma çağrısına değinen bakanlık, dövizlerini bozdurduğunu açıkladı. Yapılan duyuru ve bozdurulan dövizlere ilişkin detaylar haberimizde.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan basın duyurusunun içeriğinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan' ın döviz bozdurma çağrısı yer alıyordu. Cumhurbaşkanının çağrısı nedeniyle dövizlerini bozdurduğunu aktaran Milli Savunma Bakanlığı (MSB), aşağıdaki duyuruyu yaptı:

" Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘dövizden Türk Lirası’na dönüş çağrısı’ çerçevesinde, Bakanlığımıza bağlı Savunma Sanayi Müsteşarlığı’nın kullanımında olan Savunma Sanayii Destekleme Fonuna ait 262,7 milyon ABD Doları ile 31,3 Milyon Avro bugün itibarıyla Türk Lirası’na çevrilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. "

Cumhurbaşkanı çağrı yapmıştı.

Yastık altında dövizi olan vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı, dövizlerin bozdurulması yönünde çağrı yapmıştı. Ticari anlaşmalarla da önemli bir politika yürüttüklerini aktaran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu anlaşmalarda Türk Lirası cinsinden ödeme yapacaklarını ve dış güçlerin oyununa karşı kendi oyunumuzun oynanacağını ifade etmişti.

kpsscafe.com.tr | KONYA

07 Ara 2016 - 15:02 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler