Meclisten Geçti! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İmzası Bekleniyor!

Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren torba tasarı TBMM Genel Kurulu'ndan geçti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayını bekliyor. Düzenlemenin Resmi Gazete'de yayımlanması ile birlikte , kara listedeki vatandaşlara beyaz sayfa açma fırsatı doğacak...

Meclisten Geçti! 12 Milyon Vatandaşı İlgilendiren Müjdeli Haber 

12,5 Milyon vatandaşı yakından ilgilendiren, sicil affı düzenlemesini de barındıran yasa tasarısı meclisten geçti. Borçlarından dolayı kara listeye giren vatandaşların kredi kullanmaları, kredi kartı almaları neredeyse imkansız hale gelmişti.TBMM Genel Kurulundan geçen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayını bekleyen sicil affı düzenlemesiyle 12,5 milyon vatandaş ekonomik durumlarında beyaz bir sayfa açacak.

6 AY İÇERİSİNDE BORÇLARINI YAPILANDIRAN RAHAT BİR NEFES ALACAK

Çeşitli sebeplerden ötürü bankalara olan borçlarını ödeyemeyen kişilerin merakla beklediği sicil affı düzenlemesini de içeren torba yasa TBMM Genel Kurulu'ndan geçti. Esnafın ve vatandaşların beklediği bu düzenlemeyle birlikte kredi kartı, çek, kredi ve senet borçlarını 6 ay içerisinde ödeyen ya da bu borçları yapılandıran kişiler kara listeden çıkarılacak.

ESNAFLARDAN BÜYÜK TALEP VARDI

Gümrük ve Ticaret Bakanı Sn. Bülent Tüfenkçi , konuyla ilgili :"Sicil affından yaklaşık 1 milyon 500 ile 1 milyon 600 bin arasında esnafımızın yararlanacağını düşünüyoruz" şeklinde açıklama yapmıştı. Sicil affıyla ilgili düşüncelerinizi sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

19 Oca 2017 - 16:05 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

Ali - Önceden kullanıp da kara listeye dustugum için kredi kullanamadık ama hepsini ödedim 3 yıl oldu yeni düzenleme olur olmaz 6 ay bekleyecekmiyim yoksa hemen faydalanabilirmiyim şimdiden yak ederim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ocak 16:05
02

mehmet kaya - Ben daha önce kredi çekmiştim 3 yıl önce ve takibe düşer düşmez gidip hepsini kapattım ama kredi çekiniyorum şu an hiç borcum yok yasa yürürlüğe girdiğimde 6 ay beklenen mi lazım yoksa hemen faydalanabilirmiyim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ocak 16:05


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler