Maliye Bakanı Ağbal Ekmek Fiyatına Tepki Gösterdi

Maliye Bakanı Naci Ağbal, memleketinde yaptığı gezisinde ekmeğin fiyatını sordu. Bakan Ağbal ekmeğin fiyatının pahalı olduğunu ve bu konuda bir çalışma yapacaklarını söyledi. İşte o açıklama.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, memleketinde ekmek fiyatına tepki gösterdi.

Memleketi Bayburt'a giden Maliye Bakanı Naci Aübal, davul ve zurla ile karşılandı. Halk oyunları ekibi tarafındna karşılanan Bakan Ağbal, esnafı gezerek ziyaretlerde bulundu. Esnafı gezerek bol kazanç dileklerinde bulunan Bakan Ağbal, 1 ile 2 lira arasında olan ekmek fiyatını pahalı buldu.ve bu duruma "Bir ailenin 4 ekmek aldığını düşünürsek pahalıymış" şeklinde tepki gösterdi. Bakan Ağbal, günlük ekmek üretiminin 5 binin altında kalmasının maliyeti yükselttiğini söyledi, konuyu kentteki fırıncılarla konuşacağını açıkladı.

Ekmek ifyatlarını "Bir ailenin 4 ekmek aldığını düşünürsek pahalıymış" sözleri ile pahalı bulduğunu açıklayan Bakan Ağbal, fırın işletmecisinin, “Mağduruz” yakınması üzerine bu konu hakkında bir kaç açıklamada bulundu. Bakan Ağbal, günlük ekmek üretiminin 5 binin altında kalmasının maliyeti ve fiyatları yükselttiğini ifade ederek, fırınlarda üretim sayısının artırılması gerektiğini dile getirdi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, konuyla ilgili olarak kentteki fırıncılarla bir araya geleceklerini ifade ederken, maliyetler hakkında fikir alış verişi yapacaklarını söyledi.

Kpsscafe.com.tr | Ankara

22 Tem 2017 - 16:28 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler