Kupası’nın ‘iskele’sine talip

Kupası’nın ‘iskele’sine talip

Kupası’nın ‘iskele’sine talip

Moskova’da Mosbuild fuarında yeni ürünlerini sergileyen Türkiye’nin ün yapmış olan iskele kalıp üreticilerinden Urtim’in patronu Serdar Urfalılar, bu pastadan hisse almak için kolları sıvadıklarını belirtti . Krize karşın Rusya pazarına olan inançlarının devam ettiğini açıklayan Urfalılar, “Rusya’ya yönelik ABD ve Avrupa Birliği’nin uyguladığı müeyyidelerin pazara negatif etkileri görülecek. Ama faaliyetler bir iki yıla düzelir” diye belirtti .12 yeni stad yapılacakRusya’nın Dünya Kupası için mühim yatırımlara imza atacağını dile getiren Urfalılar şunları belirtti :“Rusya 12 stadyum için 10 milyar dolar yatırım yapacak. Bu mevzuda çok fazla tecrübeli bir firmayız. 35 yıldır Türkiye ve dünyada birden fazla çok büyük stadyum inşa ettik. Türkmenistan Olimpiyat Köyü, Sivas Stadyumu, Libya 28 Mart Stadyumu, Güngören ve Vodafone Beşiktaş Arena Stadyumları’nın inşaatlarında kalıp ve iskelelerimizle yer aldık.”

20 Nis 2015 - 03:24 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler