KPSS Şartsız 30 Memur Alımı Başvuru İçin Son Saatler (Başvurular İnternetten)

Dışişleri Bakanlığı KPSS şartı olmaksızın memur alımı yapıyor. Yayımlanan ilana başvurular için son saatlere girildi. İşte başvuru detayları.

KPSS Şartsız 30 Memur Alımı Başvuru İçin Son Saatler (Başvurular İnternetten)
Haber albümü için resme tıklayın

Dışişleri Bakanlığı KPSS şartsız memur alımı başvurusu için son güne girildi.

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfası üzerinden yayımladığı ilanına göre Dışişleri Bakanlığı Aday Konsolosluk ve İhtisas Memurluğu kadrosunda istihdam etmek üzere 30 memur alımı yapacak. Yayımlanan ilana başvurular 20 Kasım (bugün) saat 18.00'da sona erecek.

Kimler Başvurabilir?

İlana başvuru yapacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki genel şartalrı taşıyor olması, 1 Ocak 2017 tarihi itibariyle 35 yaşını aşmamış olması, üniversitelerin lisasn düzeyinden mezun olması ve YDS puanları en az aşağıdaki gibi olması gerekmektedir.

Başvuru Şekli

Dışişleri Bakanlığı memur alımına başvular 20 Kasım tarihine kadar alınmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların Bakanlığın https://sinav.mfa.gov.tr resmi internet sayfasında ve e devlet üzerinde müracaatını aşağıdaki evrakları internete yükleyerek yapması gerekmektedir.

# YDS/e-YDS veya puan eşdeğerliği ÖSYM tarafından saptanmış uluslararası dil sınavlarından alınan sonuç belgesi,
# Diploma veya mezuniyet belgesi,
# Vesikalık fotoğraf,
# Varsa Lisansüstü diploma.

Dışişleri Bakanlığı personel alımına başvuru yapan adaylar arasından belirlenen 300 aday, öce yazılı sınava, adından ise sözlü sınava alınacak.

TÜM MEMUR ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

android uygulamamız ---->>> tıklayın

ios uygulamamız ----> tıklayın

Instagram hesabımız için-- >>> tıklayın

Kpsscafe.com.tr   | Ankara

20 Kas 2017 - 09:15 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler