KOSGEB Başvuru Sonuçları Merakla Bekleniyor! (Kredi Desteğine 244 Bin Kişi Başvurdu)

KOSGEB'in sıfır faizli kredi desteği kampanyasına KOBİ'lerden yoğun ilgi ! KOSGEB'e kaç kişi başvuru yaptı? Bakan Özlü'den sıfır faizli kredi desteği hakkında önemli açıklamalar...

KOSGEB'e Başvuru Yağdı ! KOSGEB Kredi Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Geçtiğimiz günlerde KOBİ'lere yönelik 50 bin TL sıfır faizli 1 sene ödemesiz kredi başvuruları ile ilgili bilgilendirmeleri siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmıştık. KOSGEB'in ilgili kredi fırsatına KOBİ'lerden büyük bir ilgi görülmüş, öyle ki kısa süre içerisinde KOSGEB sistemleri kitlenmişti. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Faruk Özlü, KOSGEB'in 15 Bin kişinin faydalanabileceği sıfır kredili faiz fırsatından 15 bin KOBİ'nin faydalanacağını ve bu destek için toplamda 244 bin 980 kişinin başvuru yaptığını bildirdi.  KOSGEB 'in 19 Aralık 2016 tarihinde başlayan Sıfır Faizli Kredi Desteği kampanyası 21 Aralık Çarşamba Günü saat 09:00'da sona erdi. Şimdiye kadar gerçekleşen tüm desteklerden neredeyse daha fazla başvurunun alındığı KOSGEB Kredi Desteği için 471 bin 993 KOBİ yeni kayıt ve beyanname güncellemesi yaptı.  

Bilim , Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü :"İl kotalarına göre 15 bin KOBİ'nin 50 bin liralık faizsiz kredi alabileceği destek programına, 3 gün içinde toplamda 244 bin 980 kredi faiz başvurusu yapıldı. Söz konusu 50 bin lira kredi faiz desteği, 2016 bütçesinden kullandırılacağı için süre uzatımına gidilmedi, ancak KOSGEB veri tabanına kayıt yaptıran ve beyanname güncelleyen KOBİ'ler, 2017 desteklerinden daha rahat ve hızlı bir şekilde faydalanabilecek , Başvuruda bulanan işletmelerin sıralaması, yazılımla otomatik yapılacak. Her il için Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre il kotası belirlenecek. İşletmeler ölçeklerine göre 'mikro, küçük, orta' olarak sıralanacak" dedi. Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak sorularıysa henüz yanıt bulmadı. Konu ile ilgili tüm gelişmeleri yakından takip edebilmek için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını indirebilirsiniz. KOSGEB Kredi Sonuçları açıklandığı an bildirim almak için lütfen TIKLAYINIZ

Kpsscafe.com.tr | Ankara

25 Ara 2016 - 10:34 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler