KOSGEB 50 Bin TL Kredi Başvuru Sonuçları Pazartesi Açıklanacak

KOSGEB Sıfır Faizli Kredi Başvurusu yapan işletmelerin merakla beklediği sonuç açıklama işlemleri 27 Şubat 2017 pazartesi gününden itibaren başlayacak.

KOSGEB Kredi Sonuçları Pazartesi Günü Açıklanacak

KOSGEB Sıfır Faizli Kredi Başvurusu yapmış işletmelerin merakla beklediği başvuru sonuçları pazartesi gününden itibaren açıklanmaya başlayacak. KOSGEB'in KOBİ'lere özel sıfır faizli 50 Bin Liraya kadar olan sıfır faizli , bir yıl ödemesiz, üç yıl vadeli kredi fırsatından faydalanmak isteyen işletmeler 20 Şubat 2017 tarihine kadar sifirfaiz2017.kosgeb.gov.tr adresi üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirmişti.

Söz konusu kredi fırsatına başvuru yapan işletme sayısının 500 bin civarına yaklaştığı öğrenilirken, işletme sahipleri başvuru sonuçlarını nasıl ve ne zaman öğreneceklerini merak ediyor. KOSGEB Başkanı Recep Biçer, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada kredi başvuru sonuçlarının 27 Şubat pazartesi gününden itibaren işletmelerin başvuru sırasında belirttikleri cep telefonları ve eposta adreslerine iletileceğini bildirmişti. KOSGEB Sıfır faizli kredi için daha önce başvuru yapmış işletmelerin tekrar başvuru yapmasına gerek olmamış, sistem tarafından otomatik olarak değerlendirmeye alınmıştı. KOSGEB Kredi sonuçlarının açıklanmasından sonra işletmelerin krediyi kullanabilmeleri için KOSGEB veritabanına kayıt olmaları ve beyannamelerini sunmaları gerekiyor.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

22 Şub 2017 - 09:23 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler