KİT'lerdeki Taşeron Kadrolu Olacak Mı? Sorusu Yanıt Buldu!

KİT'lerde çalışanlara kadro var mı ,KİT çalışanlarına kadro verilecek mi? sorusu yanıt buldu. Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Şimşek, KİT'lerdeki taşeron işçilerin kadro almasının yanlış olacağını, söz konusu işlemin gerçekleşmeyeceğini söyledi.

KİT'lerdeki Taşeron Kadrolu Olacak Mı? Sorusu Yanıt Buldu!

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, TRT Haber'de katıldığı canlı yayında taşerona kadrodaki KİT bilmecesine açıklık getirdi.

Şimşek, KİT'lerdeki taşeron işçilerin kadroya dahil edilmeyeceğini, böyle bir işlemin yanlış olacağını söyledi. Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, "KİT'lerin kadroya dahil edilmesi son derece yanlış olur. Örneğin Türkiye Petrolleri ne işe yarar, petrol çıkartır, kimle rekabet ediyor Shell ile rekabet ediyor, ulusulararası şirketlerle, katı kuralların olmadığı, esnek oludğu şirketlerle rekabet ediyor. Nasıl rekabet edecek? Olay sadece maliyet meselesi değil, olay bazı hizmetlerin kaliteli bir şekilde ve süreklilik arz edecek şekilde yerine getirilmesidir. Biliyoruz ki, kamu da performans düşük. Özel sektör çok daha hızlı ve verimli bir şekilde iş yapıyor, dolayısıyla sadece maliyet perspektifiyle bakmamak lazım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: TRT Haber

11 Ara 2017 - 11:59 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

10

murat taş - 450.000 kişi kadro alıp yatacak ozaman beşbekan yardımcısının açıklamasına göre

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Aralık 11:59
09

mağdurma - Aynen kadro alan yatıyor yani bu ne biçim açıklama böyle

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Aralık 11:59
07

Eren - İnsanlarla alay eder gibi önce kadro var dediniz sonra ayrımcılık yapıyorsunuz kitlere kadro yoksa sizede oy yok bundan sonra

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Aralık 11:59
06

emre akbas - inanmayın bu onun yorumu.yanlış olur diyor.yani yapmamaliyiz diyor.ancak reisin lafinin ustune laf olmaz unutmayin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Aralık 11:59
05

selcuk - o zman kıtler dısında kadro alackların calısıp çalısmaması cok önemlı degıl performnaslarıda boyle sacmalık olmaz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Aralık 11:59
02

Ercan - Kitlere personel alırken KPSS ile alırlar o zaman kitlerin bünyesinde kitlerin personeli olarak çalıştırsınlar. Kitlerde taşören varsa kodroyada alınması lazım rekabet ve performansa gelince kamu kuruluşunda işler hızlansın sorunu çözsünler. bu bence mazeret değildir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Aralık 11:59
01

yasar - bır umut verip o umudu kırmak yada yok edmek bır basbakana yakısmaz bız sana ınandık ayrım yaparsanız bazı ınsanlardan farkınız kalmaz bende bır akp li olarak olene kadar oy vermem

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Aralık 11:59


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler