Kalkınma Bakanından Ev Sahibi Olmak İsteyen Emeklilere Müjdeli Haber!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, referandum sürecine yönelik değerlendirmelerde bulunurken; ev sahibi olmak isteyen emekliler için de müjdeli bir haberi kamuoyuna aktardı. Açıklamasından satır başları haberimizde...

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, referandum süreci için terör unsurlarının Avrupa' da rahatlıkla 'Hayır' kampanyası düzenlediklerini ve Avrupa hükümetlerinin bu duruma kayıtsız kaldıklarını ifade etti. Açıklamasında; " Fetullahçı Terör Örgütü, Avrupa'da 'Hayır' kampanyası yapıyor. Avrupa ülkeleri, yöneticileri, tüm kapılarını terör örgütüne açıyor ve kampanya yürütüyorlar. Bunlar 15 Temmuz'da ülkeyi işgal etmeye kalktılar, bunu unutmayalım. Bölücü terör örgütü PKK, yine Avrupa'daki hükümetlerden aldığı destekle 'Hayır' kampanyası yürütüyor. Bunlara da kapıları açık. Ama bizim bakanlarımıza ve milletvekillerine yaptıkları tavrı gördünüz.

Ben şunu beklerim, vatanını, milletini, devletini, ay yıldızlı bayrağını seven her bir vatandaşımızdan, 16 Nisan'da Avrupa'ya güçlü bir cevap vermesini beklerim. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar, bu millet yükselmeye, güçlenmeye devam edecektir, bundan emin olun. Sizin desteğiniz sürdüğü müddetçe asla ve asla ne onlara boyun eğeriz, ne de bildiğimiz doğrular dışında başka bir şey yaparız. Biz ülkemizin hayrına olmayan hiçbir işe girişmeyiz, milletimiz ne derse onu yaparız. " ifadelerini kullandı.

Ev sahibi olmak isteyen emekliler

Emekliler için ev sahibi olmanın yolunu daima açmaya çalıştıklarını ve AK Parti hükümetinin buna çok önem verdiğini aktaran Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Tarsus' ta 361 bin metrekarelik bölgenin TOKİ için tahsis edildiğini, burada inşa edilecek konutlarda emekliler için önemli bir imkan sunulacağını ifade etti...

kpsscafe.com.tr | KONYA

25 Mar 2017 - 11:37 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler