Kadroya Geçen Taşeronlara İkramiyeler Ne Zaman Ödenecek?

Kamuya geçen taşeron işçilere ikramiye ödemeleri ne zaman yapılacak? Ne kadar ikramiye ödemesi yapılacak? Ödemeler kaç taksit halinde yapılacak?

696 sayılı KHK kapsamında kamuya geçen taşeron işçiler ikramiyesini ne zaman alacak?

2 Nisan'dan itibaren kadroya geçen taşeron işçiler 52 günlük ikramiye ücreti ve prim ücretinin ne zaman alacaklarını araştırıyor.  Bu konuda hala net bir açıklama gelmedi. Ancak ücretlerinin 15 gün içinde hesaplara yatması bekleniyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu tarafından yapılan açıklamada taşerondan kamuya geçen işçilere 52 günlük ikramiye ücreti, prim ücretinin verileceğini belirtilmişti. Taşeron işçile 52 günlük ikramiye ücreti ödemesi ile ilgili detaylar belli olmaya başladı.

2 TAKSİTLE PARA HESAPLARA YATACAK

Taşerondan kadroya geçen geçirilen işçiler ikramiye hakkına kavuştu. Taşeron işçiler, kamu işçilerine verilen yıllık 52 gün ilave ikramiye ödemesinden yararlanacak. 2 taksitte ödenmesi beklenen 52 günlük ikramiyenin ödeme tarihleri henüz açıklanmadı, açıklandığı zaman haberimizde yer alacaktır.

4D kadrosundaki kamu işçileri, 2018 yılına ilişkin ikramiyelerinin ilk yarısını Ocak ayında almıştı. Geriye kalan ikramiye ödemesi 8 Haziran'da verilecek. 4D statüsündeki kamu işçileri toplamda iki taksit olmak üzere 2 bin 200 lira ile 3 bin 700 lira arasında ikramiye almış olacak.

NE KADAR İKRAMİYE VERİLECEK?

696 sayılı KHK ile kadroya geçen taşeron işçilere ikramiye ödemesi yapılacak. Resmî Gazete'de yayımlanan habere göre 52 günlük ödemesi her yıl bir maaş tutarı kadar olacak. Taşerondan kadroya geçen işçiler en az 2200 TL ile en fazla 3.700 TL arası ikramiye alacaklar. Yer altında çalışan işçiler ise, her yıl ek bir ikramiye daha alacaklar.

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

26 Nis 2018 - 23:38 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler