Kadastro Zirvesi bugün İstanbul

Kadastro Zirvesi bugün İstanbul

Kadastro Zirvesi bugün İstanbul

ÜLKELERİN, harita-kadastro ve coğrafi bilgi teknoloji sektörleri, uzman ve yöneticileri bir ilki gerçekleştirerek, “Dünyamızın Kadastrosunu Yapalım” teması ile 24 Nisan'a kadar  İstanbul Haliç Kongre Merkezinde bir araya geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek 'Kongre ve Sergi' etkinliği, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin himayesinde, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının da katkıları ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından organize ediliyor. Bu büyük organizasyon ile dünya nüfusunun yüzde 75’inin henüz sahip olamadığı ve bilgisine erişemediği arazilerin kayıt altına alınmasını sağlayacağını belirten Güllüce "Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğümüz sahip olduğu tecrübeyi, teknolojiyi iyi kullanan ve çok dinamik bir yapıya sahip olan haritacılık sektörümüzle birleştirerek yurtdışına açılarak yeni pazarlar edinme fırsatını da bulacaktır" dedi.
85 ülke 3 bin katılımcı
85 ülkeden 3 bine yakın katılımcının İstanbul’da olacağını söyeyen Bakan Güllüce, "30 farklı oturumda 150 bilimsel tebliğ sunulacak. Yine etkinlik bünyesinde, 3 ayrı özel sergi yer alacak" diye konuştu.

20 Nis 2015 - 03:22 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler