Kaçak Telefon Satışlarında Rekor Düzeyde Artış!

Türkiye genelindeki kaçak telefon satışlarında rekor düzeyde artış . Son 5 sene içerisinde kaçak telefon satışları yüzde 730 civarında artış gösterdi.

Kaçak Cep Telefonu Satışlarında Rekor Artış 

Kaçak cep telefonları son zamanlarda büyük rağbet görüyor, satışlara ilişkin elde edilen rakamlar da bunları kanıtlar nitelikte. Kaçak telefon satışları son 5 sene içerisinde yüzde 790 civarında artış gösterdi. Kaçak telefonlardan dolayı vergi kaybıysa oldukça yüksek. Mobil İletişim Araçları ve Bilgi Teknolojileri İş Adamları Derneği (MOBİSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Ekşi, kaçak telefon satışlarına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ekşi , satışların kısa süre içerisinde büyük artış gösterdiğini,  son 5 yıl içerisinde kaçak ve vergisiz telefon satışlarının yüzde 730 arttığını açıkladı. Ekşi, Türkiyede satılan cep telefonlarının yüzde 72'lik kesiminin 1000 TL 'nin üzerindeki cep telefonları olduğunu açıkladı.

Kaçak telefonlarla ilgili ne düşünüyorsunuz? kaçak telefon kullanıyor musunuz? Kaçak telefon satışlarındaki artışın sebebi sizce nedir? bu soruların yanıtını bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

Kamudan son dakika haberleri, gündemden gelişmeler, ekonomi haberleri ve daha da fazlasını yakından takip etmek ilgili haberleri cep telefonunuza bildirim olarak almak için kpss cafe uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

27 Şub 2017 - 15:56 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler