İstanbul'da Ekim'de en fazla erkek kazağının fiyatı arttı

İTO verilerine göre Ekim ayında en fazla erkek kazağı zamlandı. Fiyatı en fazla düşen ürün ise limon oldu.

İstanbul'da Ekim'de en fazla erkek kazağının fiyatı arttı
İstanbul'da Ekim'de en fazla erkek kazağının fiyatı arttı
+3
Haber albümü için resme tıklayın

İstanbul Ticaret Odası (İTO), 2019 Ekim ayında fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı. İTO’nun İstanbul Ücretliler Geçinme İndeksi’nde yer alan 242 ürünün 114’ünün perakende fiyatı artarken, 38 ürünün fiyatı düştü, 90 ürünün fiyatı ise değişmedi.

Ekim ayında erkek kazak fiyatı yüzde 34.45 arttı

Ekim ayında giyim harcamaları grubu erkek giyim harcamalarında yer alan erkek kazak yüzde 34.45 ile fiyatı en fazla artış gösteren ürün oldu.

Fiyatında artış yaşanan diğer ürünler; kadın giyimi grubunda yüzde 30.85 ile elbise, yüzde 27.80 ile erkek giyim harcamaları grubunda gömlek, yüzde 25.22 ile gıda harcamaları grubunda salatalık, yüzde 23.75 ile aynı gruptan sivri biber ve yüzde 22.02 ile yine erkek giyimi grubundan palto oldu.

2019 Ekim ayında limon yüzde 27.08 ucuzladı

2019 Ekim ayında gıda harcamaları yaş kuru sebze ve meyve grubunda yer alan limon yüzde 27.08 gerileme göstererek fiyatı en fazla azalan ürün oldu.

Fiyatında azalış izlenen diğer ürünler aynı gruptan yüzde 19.00 ile lahana, yüzde 11.71 ile kültür eğitim ve eğlence harcamaları grubundan maç giriş bilet ücreti, yüzde 11.28 ile yaş kuru sebze ve meyve grubundan elma, yüzde 8.89 ile aynı gruptan pırasa ve yüzde 8.82 ile havuç oldu.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

02 Kas 2019 - 09:46 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler