İstanbul'da Sahte Cinsel ve Zayıflama Hapı Operasyonu

İstanbul'da sahte cinsel hap operasyonu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü kaçakçılık şube müdürlüğü ekipleri,  Habertürk tarafından gündeme getirilen sahte cinsel uyarıcı haplarla ilgili haberin ardından geçtiğimiz gün Fatih ilçesi Eminönü semtindeki Tahtakale'ye operasyon düzenledi.

İstanbul'da sahte cinsel hap operasyonu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü kaçakçılık şube müdürlüğü ekipleri,  Habertürk tarafından gündeme getirilen sahte cinsel uyarıcı haplarla ilgili haberin ardından geçtiğimiz gün Fatih ilçesi Eminönü semtindeki Tahtakale'ye operasyon düzenledi. Daha önceden tespit edilen 10 depoya 50'den fazla polis eş zamanlı olarak baskın gerçekleştirdi.

Merdiven altı üretilen ya da yurt dışından Kaçak yollarla getirilen on binlerce cinsel uyarıcı ve zayıflama  hapına el konuldu. Polis ekipleri, özel bölmelere gizlenmiş ürünlere de el koydular.

Telefon malzemesi satan bir dükkanda arama yapan polisler burada zemine yerleştirilmiş zulayı da ortaya çıkardılar. Gazete Habertürk'te  yer alan habere göre, özenle huzurla yerleştirilen kutuların içinden de çok sayıda cinsel uyarıcı ve zayıflatıcı olduğu iddia edilen haplar ele geçirildi. Operasyonda hakkında işlem yapılan 20 kişi sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

KPSSCAFE |  ANKARA

09 Eki 2017 - 09:52 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler