"İşsizlikten Bunaldım" Diyerek 34 yaşında kendini astı

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, 34 yaşındaki Saffet G., tavana bağladığı atkıyla kendisini asarak, yaşamına son verdi. Saffet G.'nin, ailesine "Ben hakkımı size helal ediyorum. Siz de bana hakkınızı helal edin. Biliyorum, sizi çok üzdüm. İşsizlikten bunaldım" yazılı bir not bıraktığı öğrenildi.

"İşsizlikten Bunaldım" Diyerek 34 yaşında kendini astı
Haber albümü için resme tıklayın

Tekirdağ'ın Velimeşe Mahallesi'nde anne ve ablasıyla birlikte yaşayan, uzun süredir de işsiz olduğu belirtilen Saffet G., gece evde yalnız olduğu sırada, tavana bağladığı atkıyla kendisini astı.

Eve gelen aile bireyleri, Saffet G.'yi tavana asılı bulunca jandarmaya haber verdi. İhbarla olay yerine gelen sağlık görevlileri, yaptığı kontrolde, Saffet G.'nin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Saffet G.'nin, ailesine "Bana mezar yaptırmayın. Sadece bir mezar taşı olsun. Ben hakkımı size helal ediyorum. Siz de bana hakkınızı helal edin. Biliyorum, sizi çok üzdüm. İşsizlikten bunaldım" yazılı bir not bıraktığı öğrenildi.

Saffet G.'nin intiharıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

21 Şub 2019 - 12:46 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

05

istek Altuntaş uzunay - Balk olarak hepimiz aynı durumdayız özel sektörde vasifsiz rlamana gore iş yok peki okumamiş insan vasifsiz sayiliyor bir yere alinmiyor peki bu kadar vasifsiz insan acmi duracak 3 aylik veya 6 aylık iş için işkur kapilarinda sabahliyoruz bu bize revamı biz hangi ülkenin vatandaşıyız neden yetkililer sesimizi duymuyor iskur çalışanların gözü yuksekte deyil kadro istemiyorlar sadece süreklilik istiyor sözleşme istiyor cok mu şey istiyoruz evine ekmek alabilmek herkesin hakki

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 12:46
04

Melike - Bende bunaldım ünversiteli diye işe almıyorlar ne günah işledik okudukta bilemedim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 12:46
03

Melike - Bende bunaldım ünversiteli diye işe almıyorlar ne günah işledik okudukta bilemedim.yaş şartı olmamalı üniversite olsun olmasın işe ihtiyacı olana iş verilmeli

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 12:46
01

Umut - Eskiden tüp kuyruğu varmış öyle diyorlar ama şimdilerde bakıyorumda iş kuyruğu varmış 1 kişilik işe 1000 kişi başvuruyor tabi yandaş olanların çoğu alınıyor yandaş olmayanlar ise benim gibi üniversite mezunu ama işsiz türkiyede cahillik yüzde 90 intiharlar ve geldiğimiz durum onu gösteriyor türkiye gelişmiş bir ülke olamasada en azından adalet eşitlik olmalıydıki türkiyeyi aklı başında insanlar yönetmeliydi bilime teknolojiye önem veren kişiler yönetmeliydi bunlar olmayınca dolar olur millet yiyecek bulamaz duruma geliyor sonra neymiş efendim dış güçler hadi demezlermi sana

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 12:46


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler