İSO'dan 1000 Personel Alımı ! İstihdam Seferberliğinde En Somut Gelişme!

İSO Meclisi'nin şubat ayı olağan toplantısında 1000 Personel alımı açıklaması. İstihdam seferberliği kapsamında ilk somut adım İSO'dan geldi.

İSO'dan 1000 Personel Alımı  ! İstihdam Seferberliğinde En Somut Gelişme!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kısa süre önce ilan edilen istihdam seferberliğine bir çok kesimden yanıt gelirken, en somut adım İSO'dan geldi. İSO'ya bağlı firmalar 1 hafta içerisinde 1000'i aşkın personel alımı yaptı. İSO'ya bağlı, Erdemir İnşaat, MM Moda Grup, Fatih Ökçe, Tamsan Oto gibi firmaların da aralarında bulunduğu öğrenilen 169 firma kısa süre içerisinde binden fazla personel aldı.

İSO Meclisi'nin şubat ayı olağan toplantısında görüşlerini belirten İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, işsizliğe çözüm amacıyla ilan edilen istihdam seferberliğinin ilk somut adımının İSO tarafından atıldığını belirtti. İSO Başkanı: "Odamızın ve üyelerimizin çabalarıyla yaratılan yeni istihdam sayısı bir haftada 169 firmada 1.000 kişiyi aştı. Önümüzdeki günlerde bu sayının arzu ettiğimiz ölçüde daha da yükseleceğinden kuşku duymuyorum" dedi.

Sadece özel sektör değil, kamunun da bu konuda adım atması yönünde vatandaşın büyük bir beklentisi var.

İstihdam seferberliği kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarının da harekete geçmesi gerektiği konusundaki görüşlere katılıyor musunuz? Sizce kamu personeli alımları arttırılmalı mı? 

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

23 Şub 2017 - 11:04 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

04

Kamile - Kamuya personel alımları atrılsın Türkiye'nin gençleri işsiz üniversite okuyoruz evde otuyoruz. Sesimizi duyun lütfen

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 11:04
01

zeynep - 87.puanla evde oturuyorum küçücük ilçe özelde bile iş bulamadım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 11:04


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler