İŞKUR 500 Bin İşsize Bir Yıl Boyunca Günde 54 TL Verecek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu Başkanlığı'nın (İŞKUR) istihdama katkı projeleri büyük ilgi görüyor. İşsiz gençlere hem meslek kazandıran hem de cep harçlığı veren işbaşı eğitim programına katılanların...

500 Bin İşsize Bir Yıl Boyunca Günde 54 TL 

İŞKUR'dan istihdama dev katkı. İşsiz vatandaşlara günde 54 TL ve meslek öğrenme fırsatı. İşbaşı eğitim programına kimler başvurabilir? İşte merak edilenler. İŞKUR'un istihdam projelerine vatandaşların yoğun ilgisi devam ediyor.

İşbaşı eğitim programları sayesinde işsiz vatandaşlar meslek sahibi olup, cep harçlığını da elde edebiliyor. İşbaşı eğitim programlarına başvuruda bulunmak isteyen kişilerin öncelikle İŞKUR veritabanında işsiz olarak kayıtlı olması gerekiyor. Bulundukları il ve ilçelerde İşbaşı eğitim programının açılması halinde bu kişiler burada istihdam edilebiliyor.

İşbaşı eğitim programında meslekle ilgili bilgi sahibi olan kişinin cep harçlığı günlük 54 TL civarında İŞKUR tarafından ödeniyor, yine kişinin Genel Sağlık Sigortası primleri de bu süre zarfında devlet bütçesinden karşılanıyor.

İşbaşı eğitim programı başlatan işverenlerde bu işten karlı çıkıyor, sıfır maliyetle personel çalıştırmış oluyorlar. 2017 yılında işbaşı eğitim programlarına 500 bin civarında kişinin katılım göstermesi bekleniyor. Konuyla ilgili detaylı bilgilendirmeyi İŞKUR resmi internet sayfasından ve İŞKUR şubelerinden elde edebilirsiniz. Kamuya personel alımları cep telefonuma ücretsiz olarak gelsin diyorsanız TIKLAYINIZ, Memur alımlarıyla ve diğer konularla ilgili bilgi paylaşımında bulunmak diğer adaylarla tanışmak istiyorum diyorsanız TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

22 Oca 2017 - 13:09 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Bilal - Devlet hep işverene çalışıyor kendisine oy vereni artık unuttu yazıklar olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 13:09
07

Mağdur - Asgari ücretin 1404 TL olduğu dönemde bu iş sadece oy için ülkenin geleceği satılıyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 13:09
06

. - Programdan karlı çıkan tek taraf var o da iş veren. İşe alacağı kişiyi bu programla başvurmasını sağlıyor . Sense saf gibi mülakatın belirleneceği tarihi bekliyorsun.Halbuki iş veren alacağı kişiyi belirlemiş , ortada kurs filan yok.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 13:09
05

Cihan - Sayin İşkur 39 yaşındayım hiçbir faydanizi goremedim bu yasa kadar asgari ücretle is heryerde var zaten size inat calismiyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 13:09
04

Elvan - Ben iskura bas vurmak istiyorum ama Erzurum'da böyle program yokmuş ne olacak simdi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 13:09
03

Paysal - Programdan karlı çıkan tek taraf var o da iş veren. İşe alacağı kişiyi bu programla başvurmasını sağlıyor . Sense saf gibi mülakatın belirleneceği tarihi bekliyorsun.Halbuki iş veren alacağı kişiyi belirlemiş , ortada kurs filan yok.hemde calisanin kartini alio daha ucuza calistiriyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 13:09
02

Mehmet Polat - Arkadaşlar öncelikle sizi selamlıyorum saygılarımı sunarım Bu memlekette dayın olmazsa olmaz istersen üniversite bitir kpss de 100 puan alsanda boş adamlar kendi adamlarını işe yerleştiriyorlar ben sen senin gibiler de bekliyoruz Allah yar ve yardımcımız olsun ne diyeyim sabretmekten başka yapacak bişeyimiz yok benim cebimde ekmek alacak para yok işsizim hükümette Suriyelilere. Aylık maaş veriyor keyifleri yerinde ben sende hepimizde kuruşa muhtacız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 13:09
01

Aykut - Ben ekpss ye baş vurdum kura usülüne ama ismim çıkmadı çok zor durumdayım evliyim üç çocuğum var bana yardımcı olursanız çok tşk ederim saygılar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 13:09


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler