İş Bankası Bayram Kredisi Devam Ediyor

İş Bankası Müşterilerinin ihtiyacını çok iyi biliyor ve ona göre yeni kampanyalar oluşturuyor.

İş Bankası bayram kredisi oluşturdu. Müşterilerinin bayramda artan ihtiyaçlarına yardımcı olmak için İş Bankası çalışmaya devam ediyor.

Bayramdaki ek ihtiyaçlar için finansmana ihtiyacınız var ise İş Bankası Bayram Kredisi tam size göre bir fırsat. İş Bankası bayramda karşılaşılan ek harcamalar için müşterilerine özel bir fırsat hazırladı. İş Bankası, kendi müşterilerine 5 bin tl den 50 bin tl ye kadar uygun faiz oranlı kredi imkanı sağlıyor.

Uygun faiz oranlarıyla tercih edebileceğiniz İş Bankası bayram kredisi, 1.29 faiz oranına sahip. Hemde bayram kredisini alabilmek için şubelere gitmeniz, sıra beklemeniz gerekmiyor. Sms bankacılığı sayesinde krediye birkaç dakikada başvurabilir, 5 dakika sonra paranızı hesabınıza yönlendirebilirsiniz. SMS attıktan sonra size bilgilendirme mesajı gelecek, başvurunuz onaylandıktan sonra krediniz hesabınıza yatacak.

İş Bankası'nın bayram için hazırladığı kampanya fırsatı hala devam ediyor. Hala İş Bankası şubelerinden ve SMS ile banka ile iletişim kurup kredi başvurusu yapabilirsiniz.

İş Bankası Bayram Fırsatına Nasıl Başvurulur?

İş Bankası Bayram kredisine sms ile başvuru yapmak istiyorsanız kimlik numaranızı, aylık gelirinizi TL cinsinden yazıp, aralarında bir boşluk bırakarak istediğiniz kredi tutarını yazarak 4402’ye mesaj gönderebilirsiniz. iş Bankası Bayram Kredi imkanı ile müşterilerine 5 bin tl den 50 bin tl ye kadar uygun faiz oranlı kredi sunmakta. Daha fazla bilgi almak isterseniz İş Bankası şubelerindeki müşteri temsilcileri ile yüzyüze görüşmeler yapabilirsiniz. 

Kpsscafe.com.tr

06 Tem 2016 - 13:19 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler