İnfaz Koruma-Hizmetli-Büro Personeli ve Memur Alımı Başvurusu Sona Eriyor

Adli Tıp Kurumu en az lise mezunu memur ve personel alımı başvurusu için son saatlere girildi. Bugün başvurusu sona erecek başvurunun detayları haberimizin devamında.

İnfaz Koruma-Hizmetli-Büro Personeli ve Memur Alımı Başvurusu Sona Eriyor
İnfaz Koruma-Hizmetli-Büro Personeli ve Memur Alımı Başvurusu Sona Eriyor
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Adli Tıp Kurumu 200 memur alımı başvurusu bugün sona eriyor.

Geçtiğimiz haftalarda yayımlanan ilanda Ali Tıp Kurumu Başkanlığı, en az lise mezunu adaylar arasından 200 adet sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. KPSS puanı ile yapılan kamu personeli alımı için başvurular bugün sona eriyor. Başvuru yapmak isteyen adayların başvurularını bugün saat 17,00'a kadar yapması gerekmektedir.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Başvuru yapacak adaylarda aranan genel şartları şu şekilde;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 01 Ocak 1981 ve sonrası doğumlu olmak. Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak, 657 sayılı Kanunun değişik 48/1-A/5 bendinde sayılan suçlardan mahkûm olmamak, 657 sayılı Kanunun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Son müracaat tarihi itibarıyla istihdam edilecek sözleşmeli personel pozisyonu için gerekli öğrenim niteliğini taşıyor olmak. Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması sonucu olumlu olmak. 2016 KPSS'den en az 70 almış olmak.

ALIM YAPILAN KADROLAR

BAŞVURU

İlana başvurular internet üzerinden alınacak. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki bağlantı adresine gitmesi gerekmektedir.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

Açılan sayfanın en altında bulunan bağlantı adresinden başvurunuzu yapın.

TÜM MEMUR ve PERSONEL ALIM HABERLERİNDEN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için --->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için---->>> TIKLAYIN

Facebook grubuna katılım için TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

22 Haz 2018 - 09:07 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

05

112 att - Mehmet kardeş herkes başvurduysa başvurdu şartları taşiyan insanlarin başvuru hakları var bunu sizmi belirliyosunuz ne guzel bir platform kpsscafe her an her alanda bilgi akışı kesintisiz saglaniyo doğal olarak herkes heryere başvurabilir ..bencil olup ben diyr duşunulmemeli herkesle ne derdiniz var ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 09:07
03

Mehmet - Lan ne reklam ettiniz be tamam herkes başvurdu yeter artık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 09:07


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler