İller Bankası Personel Alımı Başvurusu Mezuniyet Şartı Nedir?

İller Bankası tarafından yayımlanan personel alımına başvurular devam ediyor. Peki İller Bankası personel alımına kimler başvurabilir? Memur alımı için istenen mezuniyet şartı nedir? İşte başvuru şekli, kadro dağılımı ve diğer detaylar.

İller Bankası Personel Alımı Başvurusu Mezuniyet Şartı Nedir?
İller Bankası Personel Alımı Başvurusu Mezuniyet Şartı Nedir?
Haber albümü için resme tıklayın

İller Bankası personel alımı başvuruları devam ediyor.

İller Bankası A.Ş. tarafından geçtiğimiz hafta bir personel alım ilanı yayımlandı. Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanında İller Bankası, Türkiye genelinde bulunan şubelerinde istihdam etmek üzere 155 mühendis ve tekniker alınacağı belirtildi.

Hangi Bölüm Mezunları Başvurabilir?

Mühendis pozisyonu için;

En az 4 yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarının İnşaat Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Makina Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinden, bu bölümlere denkliği yetkili makamlarca onaylanmış dallardan mezun olmak ya da bu alanlarda denkliği Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından kabul edilen yabancı fakültelerden birini bitirmiş olmak,

Tekniker pozisyonu için;

2 yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarının İnşaat Teknikerliği ve Harita Kadastro Teknikerliği bölümlerinden, bu bölümlere denkliği yetkili makamlarca onaylanmış dallardan mezun olmak ya da bu alanlarda denkliği Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından kabul edilen yabancı okullardan birini bitirmiş olmak.

Bşvuru Şekli

İller Bankası personel alımına adayların 21 Kasım tarihine kadar başvuru yapması gerekmektedir. Adayların ( www.ilbank.gov.tr ) adresinde bulunan İş Talep Formunu doldurup JPEG formatındaki 4,5x6 ebatında vesikalık fotoğraflarını da ekleyerek elektronik ortamda doldurarak çıktısını almaları ve aşağıdaki evraklarla birlikte  İller Bankası İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı’na teslim etmeleri veya “İller Bankası A.Ş. İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı Ziraat Mahallesi 657.Sokak No:14 06110 Altındağ/ANKARA” adresine posta ile (iadeli taahhütlü / kargo) göndermeleri gerekmektedir.

# İş talep formu,
# Kimlik fotokopisi,
# Mezuniyet belgesi fotokopisi,
# KPSS sonuç belgesi,
# 1 vesikalık fotoğraf.

Mühendis Kadro Dağılımı ve Alım Yapılan İller

Tekniker Alımı Kadro Dağılımı ve Alınacak İller

İlan metnine gitmek için TIKLAYIN

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

14 Kas 2017 - 23:08 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler