İlçe Belediyeden Taşeron İşçilere Bayram İkramiyesi (Diğer Belediyeler Neden Vermiyor?)

Taşeron işçilere bayram ikramiyesi müjdesi geldi. Kepez Belediye Başkanlığı, kendi bünyesindeki binden fazla işçiye 500'er lira ikramiye ödemesi yaptı. İşte detaylar.

Antalya'nın Kepez İlçe Belediyesi bünyesinde taşeron olarak çalışan işçilere Kurban Bayramı ikramiyesi müjdesi geldi.

İlçe Belediyesi bünyesinde çalışan taşeron işçilere tanıdığı haklar ve çalışma sisteminde uyguladığı iyileştirici yaptırımlar ile her dönem beğeni alan Kepez Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramında taşeron işçilere bayram ikramiyesi verecek.

Kepez İlçe Belediye Başkanı AK Partili Hakan Tütüncü, yaptığı son dakika açıklamasında, Belediye bünyesinde çalışan taşeron işçilere bayram ikramiyesi verileceğini söyledi. Banka promosyonlarının tek kuruşuna dokunmadan çalışanlara dağıtarak büyük takdir toplayan Kepez İlçe Belediye Başkanı Tütüncü, Antalya'da taşeron işçiye bayram ikramiyesi veren ilk belediye başkanı oldu.

1326 İşçiye 500 TL İkramiye

Belediye bünyesinde çalışmakta olan toplamda bin 326 taşeron işçiye kurban bayramı ikramiyesi olarak ortalama 500 lira ikramiye yatırıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün bu jesti, taşeron işçiler tarafından büyük sevinçle karşılandı.

Herkes bayram etsin diye taşeron işçilere bayram ikramiyesi ödemesi yapıldığını söyleyen Tütüncü, "Tüm çalışanlarımıza verilen bu ücretle  çalışanlarımıza iki bayram yaşatmak istiyoruz. İkramiyeleri hesaplara yatırdık. Bu mutluluk yeter." dedi.

İlçe Belediyesi Yapabiliryorsa Diğer Belediyeler de Yapabilir

Kepez İlçe Belediye Başkanlığının bu jesti diğer belediyelere örnek olmalıdır. Yıllardır kadro verilmeyen taşeron işçilere en azından bir bayram ikramiyesi çok görülmemelidir.

Siz de bu konu hakkındaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

Memur grubumuza katılmak için lütfen buraya --->>tıklayın  ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayın android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankara - ÖZEL HABER

16 Ağu 2017 - 21:20 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

10

misafir - Bizde taseronuz ama hiç görmedik böylesini helal olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ağustos 21:20
09

parti kursak - bizler parti kursak 720 kişii ailesiyle üç milyon özel sektördekileride hesaplarsak bizler beş bilyon oy alırız farkındamısınız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ağustos 21:20
08

taşeron tıbbi sekreter - belediyede çalışmak varmış

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ağustos 21:20
07

Taşeronlaştıramadıklarımızdan - Eğer yanlış bilmiyorsam Kepez bld de sendika yapılaşma yok. Sendika aidatı yakacak yrd vb ödemeleri yok. O sebeple yılda 1-2 defa böyle bir ikramiye alıyorlar. Muratpaşa bld de aylık bazda ortalama 80 ile 110 tl ek sendika ödeneği var

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ağustos 21:20
06

onder - Çok güzel bi uygulama kadroya gelince kimse beklemesin seçimde vermediler daha vermezler beklemeyin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ağustos 21:20
04

misafir - Demekki orda taşeronlar köle değilde insan yerine konuluyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ağustos 21:20
03

aracıları çıkart yeter - aracı şirketleri çıkart aradan zaten bizim maaşlar aslında iyi ama bu çıkar ilişkisi yada işçiyi önemsememe yüzenden asgari ücrete devam

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ağustos 21:20
02

islam hukukuna bir bakın - senin bu yazını dahi beğenmedim diyen hain insanlar varken biz işçiler ezilmeye devam ederiz adamlar bize destek olması gerekirken alacağın hakkın olan ücreti kıskanarak laf söylüyor dini islam olanın adaleti ömer gibi olmadıkça biz sefil ücretlerle yaşamaya sömürülmeye sırtımızda kamburla yaşama mecburuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ağustos 21:20
01

Iyi - Bizimkiler zam vermiyor, bence çok güzel yapmışlar belediyeyei tebrik ediyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ağustos 21:20


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler