Hükümetten Müjdeli Haber ! 15 Bin Kişiye İş İmkanı

Hükümetten Müjdeli haber geldi! Bilim , Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'den işsiz vatandaşların yüzünü güldürecek açıklamalar...

Hükümetten Müjdeli Haber ! 15 Bin Kişiye İş İmkanı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Faruk Özlü, son dönem içerisinde Kütahya ve Çanakkale illerine kurulan OSB'ler ile yaklaşık 15 bin kişinin iş sahibi olmasının önünün açıldığını bildirdi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile Çanakkale Ezine Gıda İhtisas (OSB)'lerinin  15 bin kişiye iş kapısı olacağını açıkladı.

Kütahya Altıntaş Zafer OSB ile İlgili : "Kütahya Altıntaş Zafer OSB, yüzde 34 katılım payı ve 5 üye ile Kütahya İl Özel İdaresi, yüzde 33 katılım payı ve 5 üye ile Altıntaş Belediyesi, yüzde 33 katılım payı ve 5 üye ile Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası'ndan oluşuyor." şeklinde konuşan Özlü, buranın 10 bin kişiye iş imkanı getireceğini bildirdi.

Çanakkale Ezine Gıda İhtisas OSB ile ilgili:"Çanakkale Ezi·ne Gıda İhti·sas OSB'nin kurucu ortakları yüzde 86 katılım payı ve 13 üye ile i·l özel i·daresi, yüzde 7 katılım payı ve 1 üye ile Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, yüzde 7 katılım payı ve 1 üye ile Ezine Belediyesi'nden oluşuyor." şeklinde açıklamada bulunan Bilim , Sanayi ve Teknoloji Bakanı , buranın 5 bin kişiye iş, ekmek kapısı olacağını belirtti.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

19 Oca 2017 - 10:22 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

Ömer - Ne yaparsam yapayım kötübir döneme fen geldi yaşam surem.deprem arkasından krizler develasyonlar çalıştığım işyerinin kapanması ve tazminatimizi bile akamamam.arkasından terörizim 15 temmuz olayları devletin Taşören sorununu bir türlü çözmemesi.iş ilanlarını bakıyorum ondan da buzamsndan sonra bizi almamalari.ilanlara bakıyorum hep Fasa fiso.mesala bu ilanda açıklayıcı bilgi yok hep ayni konunun tekrarı yazılıp yayınlanıyor.sayfa başından sonuna ayni bilgilerle dolu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ocak 10:22
02

Yener - Lise mezunu yüm KPSS den 63pon aldım37yaşındayım ama nereye baş vuru yaptıysam olumsuz ne zaman olumlu olur Allah bilir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ocak 10:22
01

Fatoş Akgündüz - Memur alımılarından bilgilenebilmek...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ocak 10:22


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler